Veghetorii planetei - pastratorii gradinii - Dolores Cannon

PRP: 65,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 58,50 lei
Diferență: 6,50 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-630-6506-87-3
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 416
Format: 13X20

DESCRIERE

Veghetorii planetei

păstrătorii grădinii

Dolores Cannon

 

 

Teoria astronauţilor antici devine realitate, pe măsură ce povestea originii vieţii pe Pământ este adusă la iveală prin hipnoză.
    Un tânăr care doreşte să îşi exploreze prin regresie vieţile anterioare descoperă că aceasta este prima sa viaţă pe Pământ. Toate celelalte existenţe ale sale au fost pe alte planete şi în alte dimensiuni. Pe măsură ce cazul său unic este explorat, el află că asocierea sa cu extratereştrii nu a încetat odată cu celelalte vieţi. Interacţiunea sa cu OZN-urile şi extratereştrii a continuat pe parcursul întregii sale vieţi de acum, dar informaţiile au fost ascunse în mod protector, de către subconştientul său. El descoperă că, înainte de a intra în această viaţă, a acceptat să se facă pe el acum anumite experimente.
    Acest caz ciudat dezvăluie motivele din spatele implicării actuale a OZN-urilor pe Pământ, precum şi speranţele şi aşteptările pe care le au creatorii noştri pentru „grădina" lor.
    Această carte reprezintă încă un caz de hipnoză regresivă, din activitatea autoarei Dolores Cannon. Dolores a fost o specialistă în hipnoză regresivă, ale cărei investigaţii şi cercetări ale subconştientului au avut ca rezultat o serie de cărţi: Conversaţii cu Nostradamus (3 volume), lisus şi Essenienii, Între moarte şi viaţă, Un suflet îşi aminteşte Hiroshima, Universul convolut (5 volume) etc.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0549 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.