Viitorul acum - un plan pentru viaţa pe care ţi-o doreşti

Viitorul acum - un plan pentru viaţa pe care ţi-o doreşti
Preț: 27,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-38-0145-7
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 224
Format: 13X20

DESCRIERE

Viitorul acum - un plan pentru viaţa pe care ţi-o doreşti

Michael Hyatt, Daniel Harkavy

 
 
 
  Cu toţii ne rătăcim din când în când. Credem că ştim care este direcţia bună, însă ne abatem de la calea potrivită. Este posibil să nu ştim cum să ne întoarcem la ea. Sau poate că ştim exact încotro ne îndreptăm, însă nu suntem mulţumiţi de destinaţie!
    În această carte dorim să-ţi oferim claritatea de care ai nevoie ca să-ţi creezi o viziune pentru viaţa ta - întreaga viaţă - şi să-ţi întocmeşti un plan prin care să-ţi găseşti o destinaţie mai bună. Este vorba despre a fi perfect conştient de realitatea universului tău personal şi profesional şi, în consecinţă, despre luarea celor mai bune decizii şi despre scrierea unor poveşti mai bune prin viaţa pe care o duci.
    Viitorul acum îţi va oferi o mai bună înţelegere a posibilităţilor pe care le ai. Dacă simţi că ţi-ai pierdut echilibrul şi eşti conştient de faptul că ritmul în care îţi trăieşti viaţa este instabil; dacă te bucuri de satisfacţii semnificative pe plan profesional, dar nu vrei să-ţi neglijezi priorităţile personale; dacă doreşti să ai o mai bună concentrare, ca să reuşeşti pe plan financiar; dacă ai trecut printr-un moment tragic în plan personal şi ai devenit brusc conştient de faptul că viaţa este scurtă; dacă oricare dintre cele menţionate mai sus este adevărată, această carte este pentru tine.
    Viitorul acum îţi va pune la dispoziţie instrumentele care să te ajute să iei decizii mai bune în fiecare aspect al vieţii tale. Vestea cea bună este că avem mai mult control decât ne închipuim asupra vieţilor noastre. Fiecare zi este plină de mii de noi şanse prin care să ne schimbăm povestea vieţii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0560 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13