Vindecarea vibraţională - înţelege-ţi tipul energetic pentru a avea o viaţă împlinită şi echilibrată Jaya Jaya Myra

Vindecarea vibraţională - înţelege-ţi tipul energetic pentru a avea o viaţă împlinită şi echilibrată Jaya Jaya Myra
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0122-9
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 208
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

 Vindecarea vibraţională - înţelege-ţi tipul energetic pentru a avea o viaţă împlinită şi echilibrată

Jaya Jaya Myra

 
Vindecarea vibraţională este un sistem care utilizează ca instrument terapeutic energia subtilă prezentă în noi înşine şi în natură. Plantele, pietrele, apa, sunetele şi tot ceea ce există, inclusiv fiinţele umane, conţin energie, care poate fi folosită pentru a vă recăpăta sănătatea şi starea de bine la nivel mintal, emoţional şi fizic.
    În esenţă, atunci când mintea, trupul şi sufletul sunt unificate, energia subtilă din interiorul nostru curge fără oprelişti. Ori de câte ori apare un dezechilibru între aceste părţi, viaţa sau energia subtilă din corp nu mai circulă natural. Când părţile nu mai sunt unite, energia stagnează şi apar blocaje. Vindecarea vibraţională pune în mişcare energia internă stagnantă, ajutând-o să circule liber, ceea ce ne permite să ne regăsim echilibrul şi sănătatea la toate nivelurile fiinţei. Ea constituie un sistem terapeutic solid, întrucât ţine cont de faptul că tipurile corporale şi temperamentele diferite necesită metode de vindecare diferite.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0383 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.