Zero limite - Sistemul secret pentru atingerea unui nivel inalt de sanatate, bunastare si pace

Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat
Autor:
ISBN: 9789737287816
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 240
Format: 13X20

DESCRIERE

Zero limite

Sistemul secret pentru atingerea unui nivel inalt de sanatate, bunastare si pace

 

 

 


SUNTEŢI PREA STRESAT ŞI MUNCIŢI PREA MULT? VĂ STRĂDUIŢI DIN GREU ŞI TOTUŞI VI SE PARE FOARTE DIFICIL SĂ FIŢI ÎMPLINIT PE PLAN PERSONAL ŞI SĂ AVEŢI SUCCES ÎN PLAN PROFESIONAL?

„Zero limite” va prezinta o cale testata de a depasi limitete autoimpuse pentru a realiza in viata mai mult decat ati visat vreodata.

Priviti exemplul lui Joe Vitale, milionar si autor a numeroase carti de succes, un guru al marketingului online. Doar cand a descoperit sistemul hawaian stravechi Ho'oponopono, a gasit si succesul fara limite.

Actualizata pentru epoca moderna, Ho'oponopono este o metoda de autoajutor care elimina obstacolele mentale, eliberandu-va mintea pentru a gasi cai noi, neasteptate de a obtine ceea ce vreti.

Vitale a simtit ca trebuie sa impartaseasca metoda respectiva lumii intregi pentru ca si altii sa experimenteze implinirea si fericirea pe care le simte autorul in fiecare zi.

...în abordarea tradiţională a rezolvării problemelor şi a vindecării, terapeutul porneşte de la convingerea că sursa problemei este în interiorul pacientului, nu în interiorul propriei persoane.

Terapeutul crede că este de datoria sa a-l sprijini pe pacient în procesul de rezolvare a problemelor. S-ar putea ca aceste convingeri să fi dus la distrugerea completă şi sistematică a structurii vindecării?

Pentru a putea soluţiona problemele cât mai eficient, terapeutul trebuie si fie dispus 100% să îşi asume responsabilitatea de a fi creat situaţia-problemă; asta înseamnă că trebuie să fie dispus să vadă că sursa problemei o reprezintă gândurile greşite din interiorul său, nu cele din interiorul pacientului. Terapeuţii par să nu observe că atunci când există o problemă ei sunt întotdeauna prin preajmă!

A fi 100% responsabil pentru existenţa problemei îi permite terapeutului să fie 100% responsabil şi pentru rezolvarea ei. Folosind metoda actualizată Ho'oponopono, un proces de căinţă, iertare şi transmutare proiectat de Kahuna Lapa'au Morrnah Nalamaku Simeona, un terapeut este capabil să transforme gândurile greşite din interiorul său şi din interiorul pacientului său în gânduri totale de DRAGOSTE.


CUPRINS:

Prefaţă: Unde începe pacea

Introducere: Secretul universului

Aventura începe
Descoperirea celui mai neobişnuit terapeut din lume
Prima noastră conversaţie
Adevărul şocant despre intenţii
Care sunt excepţiile?
Te iubesc
Cinând cu Divinitatea
Dovada
Cum să obţineţi rezultate mai rapide
Cum să primiţi bogăţii mai multe
Minţile sceptice vor să ştie
Alegerea este o limitare
Trabucuri, hamburgeri şi uciderea Divinităţii
Adevărul din spatele poveştii
Epilog: Cele trei etape ale trezirii

Apendicele A: Principiile de bază ale metodei "zero limite"

Apendicele B: Cum să vă vindecaţi (sau cum să-i vindecaţi pe alţii), cum să vă bucuraţi de sănătate, bunăstare şi fericire

Apendicele C: Cine se află la conducere?
Legea cauză-efect: modelul fizic
Legea cauză-efect Identitatea Ho'oponopono

Bibliografie
Despre autori
Index

Limba: romana
Nr. pagini: 240
Dimensiuni: 13x20
An aparitie: 2009

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5

Multumesc

Iartă-mă , îmi pare rău , te iubesc , mulțumesc cele mai puternice cuvinte din univers .
Created in 0.0524 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.