ADEVAR PROFUND. Relevarea amintirilor despre originea, trecutul, destinul şi menirea noastră

ADEVAR PROFUND. Relevarea amintirilor despre originea, trecutul, destinul şi menirea noastră
thumbthumb
PRP: 28,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 23,52 lei
Diferență: 4,48 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 300
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

ADEVĂR PROFUND

Relevarea amintirilor despre originea, trecutul, destinul şi menirea noastră

 

 

 

 Gregg Braden, autor de succes şi om de ştiinţă vizionar, sugerează că între subiectele cele mai fierbinţi care ne divid ca familii, culturi şi naţiuni – probleme aparent disparate, cum ar fi războiul, terorismul, avortul, genocidul, sărăcia, colapsul economic, schimbările climaterice şi ameninţările nucleare – există, de fapt, o legătură. Toate izvorăsc dintr-o perspectivă despre lume, bazată pe ipotezele false, ale unei ştiinţe incomplete.

Credinţele depăşite care stau la baza perspectivei noastre moderne despre viaţă, ne-au adus în pragul dezastrului şi la pierderea a tot ceea ce preţuim ca civilizaţie. Reticenţa noastră de a accepta noile descoperiri despre relaţia noastră cu Pământul, cu ceilalţi şi cu trecutul îndepărtat ne ţine blocaţi în gândirea care a dus la crizele care ne ameninţă viaţa, în prezent.

Metoda ştiinţifică permite – şi chiar anticipează – faptul că noi informaţii vor fi dezvăluite şi asimilate, în cadrul credinţelor existente. Actualizarea cunoaşterii ştiinţifice cu noi realităţi, care se deduc în urma noilor descoperiri, este esenţială pentru a menţine ştiinţa corectă, actuală şi aplicabilă.

A continua să predai o ştiinţă care nu este susţinută de noile descoperiri – bazate pe metode ştiinţifice acceptate – nu este, de fapt, o atitudine ştiinţifică. Dar acest lucru este exact ceea ce vedem că se întâmplă în manualele tradiţionale, în sălile de clasă şi în mass-media, în zilele noaste.

Examinaţi singuri descoperirile care modifică 150 de ani de credinţe ştiinţifice dar care nu se reflectă încă, în gândirea convenţională, inclusiv:

● Dovezi ce atestă existenţa unor civilizaţii avansate, în perioada apropiată de epoca de gheaţă.

● Originea şi motivele războiului în trecutul nostru îndepărtat şi raţiunea pentru care acesta ar putea deveni un lucru depăşit, în zilele noastre.

● Presupunerile false privind evoluţia umană şi teoria darwinistă „Cel mai puternic trăieşte, cel mai slab dispare” şi modul în care ele se manifestă în corporaţii, societăţi, în situaţii de beligeranţă şi în societatea de astăzi.

Cartea Adevăr profund dezvăluie noile descoperiri care modifică modul în care gândim despre totul – de la relaţiile noastre personale, la civilizaţia însăşi. Când faptele devin clare, alegerile noastre devin evidente.

●●●

„Atributul oricărui adevăr profund este că negaţia lui este, de asemenea, un adevăr profund.”

- Niels Bohr (1885–1962), fizician, laureat al Premiului NobelFAPT: Pentru prima dată în istoria omenirii, viitorul speciei noastre depinde de alegerile unei singure generaţii.

FAPT: Suntem la „ora zero” a posibilităţii noastre de a rezolva ameninţările clare şi actuale, la adresa lumii şi vieţilor noastre.

FAPT: Soluţiile noastre la crizele iminente – inclusiv schimbarea climei, criza mondială, scăderea cantităţii de hrană şi apă potabilă, creşterea nivelului de sărăcie şi boală şi ameninţarea unui război global, care se conturează la orizont – se bazează pe ceea ce credem despre noi şi lume.

ÎNTREBARE: Cum putem să facem cele mai importante alegeri din viaţa noastră, înainte de a cunoaşte adevărurile cele mai profunde ale existenţei?

Cum vom şti ce legi să aprobăm, ce metode să adoptăm şi cum să preîntâmpinăm cele mai mari ameninţări la adresa viitorului nostru, înainte de a accepta descoperirile care dezvăluie relaţia noastră cu Pământul, istoria ciclică a trecutului nostru şi motivul pentru care alegem război sau pace? Descoperiţi dovezile covârşitoare ce rescriu povestea ştiinţifică a originii, istoriei, destinului şi menirii noastre...


Gregg Braden este cunoscut pe plan internaţional, ca un pionier într-un domeniu ce uneşte ştiinţa cu spiritualitatea. Capacitatea lui de a găsi soluţii novatoare, la probleme complexe, a dus la o carieră de succes. A fost geolog informatician la firma Philips Petroleum, în timpul crizei energetice a anilor ’70, iar în anii ’80, proiectant şef de sisteme informatice, la firma Martin Marietta Aerospace. În 1991, a devenit director tehnic la Cisco Systems, unde a condus procesul de dezvoltare a echipei de suport global, care asigură buna funcţionare a Internetului de astăzi.
De peste douăzeci de ani, Gregg cercetează sate aflate pe culmi de munte, mănăstiri îndepărtate şi texte uitate, pentru a le descoperi secretele eterne. Activitatea lui a dus la apariţia unor cărţi transformatoare, cum ar fi Efectul Isaia, Codul lui Dumnezeu, Trezirea la punctul zero, Păşind între lumi, Matricea Divină. Acum publicate în 15 limbi şi în 23 de ţări, lucrările lui Gregg ne arată, dincolo de orice îndoială, că avem puterea de a inversa procesul îmbolnăvirii, de a redefini îmbătrânirea şi chiar de a modifica realitatea însăşi, acceptând ideea că puterea credinţei reprezintă limbajul cuantic al schimbării.

Cuprins:

Introducere

Capitolul 1. Cine suntem? Căutându-ne pe noi

Capitolul 2. Adevărul profund al ipotezelor false: descoperiri care schimbă totul

Capitolul 3. A trăi la limită: a supravieţui punctelor critice ale schimbării

Capitolul 4. Istoria ascunsă a trecutului nostru uitat: locuri care nu ar trebui să existe

Capitolul 5. Hazard sau proiect: noi dovezi ale originii omului

Capitolul 6. Războiul nu mai funcţionează: de ce suntem „programaţi" pentru pace

Capitolul 7. Jocul final: rescrierea istoriei, destinului şi menirii noastre

Note

Despre autor

 

Autor: Gregg Braden

Limba: romana
Nr.pagini: 300
Dimensiuni: 13x20
An aparitie: 2012

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0227 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.