Păşind între lumi. Ştiinţa compasiunii

Păşind între lumi. Ştiinţa compasiunii
thumbthumb
PRP: 30,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 25,50 lei
Diferență: 4,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 381
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Calendarele din vechime indică faptul că acum trăim încheierea unui mare ciclu al experienţei umane. În ultimii ani ai acestui ciclu, ni s-a cerut să armonizăm o schimbare mai mare, într-un timp mai scurt - un timp fără precedent în istoria consemnată a oamenilor. Corpurile, sistemele imunitare şi emoţiile noastre au fost provocate la niveluri nemaiîntâlnite până acum. În acelaşi timp, ştiinţa este martora unor fenomene pentru care nu există termeni de comparaţie.

Textele vechi de două mii de ani ne amintesc că sentimentul de compasiune este o stare accesibila de conştienţă, care hotărăşte calitatea bunăstării noastre. Oare suntem martorii naşterii unei noi specii de oameni, ce se transformă la nivel genetic, pentru a se adapta acestor vremuri de schimbare? Informaţiile recente demonstrează că sentimentul de compasiune se poate să fie acel buton uitat, cu ajutorul căruia putem "activa" codurile puternice ale opţiunilor genetice.

Să fie oare posibil ca cele mai mari provocări legate de sănătate, relaţii şi supravieţuire cu care ne confruntăm, să reprezinte modul nostru de a redefini limitele biologice acceptate, la un moment dat, în memoria noastră străveche?

Faţă de celelalte cărţi ale sale Trezirea la punctul Zero: o iniţiere colectivă, Efectul Isaia şi Codul lui Dumnezeu - în lucrarea de faţă Gregg Hraden aduce în plus explorarea atât a acestor posibilităţi, cât şi a altora, unind între ele ştiinţa, arta relaţiilor şi mesajele străvechi despre compasiune.

# În carte sunt prezentate pentru prima oară: Un ghid ce ne conduce pas cu pas prin ştiinţele străvechi despre compasiune şi binecuvântare.
# Misterele eseniene referitoare la relaţii, ilustrate cu studii de caz şi întâmplări reale din viaţa mea.
# Ultimele cercetări ce confirmă rolul pe care îl au emoţiile în reacţia imunologică şi în relaţiile din cadrul vieţii noastre.
# Ocazia de a redefini sentimentele de ură, frică şi separare, ca şi rolul pe care îl joacă acestea în viaţa noastră!

Limba:romana
Nr.pagini:381
Dimensiuni:14x20
An aparitie:2007

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0284 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.