Aleph

Aleph
thumbthumb
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 280
Categoria: Carti Filosofie

DESCRIERE

Paulo Coelho trece printr-o profundă criză sufletească: se simte singur, iar dezvoltarea sa lăuntrică pare să se fi oprit. Îşi spune însă că, dacă ascultă de sfatul maestrului său – să meargă într-un loc spre care inima lui tânjeşte –, poate va găsi răspunsul şi calea de urmat.

După ce călătoreşte în mai multe ţări, se opreşte în Rusia şi hotăreşte să parcurgă cu Transsiberianul distanţa uriaşă de 9288 de kilometri, în compania unui maestru taoist, a editorului său rus şi a unei tinere turcoaice fermecătoare, Hilal...

Încă de la început această călătorie se transformă într-o căutare spirituală.
Coelho şi Hilal işi dau seama că destinele lor s-au întâlnit în altă viaţă, în alt loc. Uitându-se în ochii verzi ai lui Hilal, scriitorului i se revelează Alephul, locul şi clipa în care li s-au întretăiat destinele. În acel moment Coelho se redescoperă pe sine.

Cu acest nou roman, celebrul autor aduce un omagiu miracolelor şi comorilor spirituale care înfrumuseţează viaţa. Într-un loc în afara spaţiului şi timpului, el aspiră la dragostea perfectă şi parcurge căile complicate ale sufletului.

„Învăţăm din trecut, dar nu suntem consecinţa lui. Am suferit în trecut, am iubit în trecut, am plâns şi-am râs în trecut, dar asta nu ne ajută cu nimic în prezent. Prezentul are provocările lui, partea lui bună şi partea lui rea.

Nu putem nici să acuzăm, nici să elogiem trecutul pentru ceea ce ni se întâmplă azi. Fiecare nouă experienţă în dragoste nu are nimic de-a face cu experienţele trecute, este întotdeanuna inedită.“ Paulo Coelho

PAULO COELHO, scriitor brazilian, născut la Rio de Janeiro în 1947. Înainte de a deveni unul dintre cei mai de succes romancieri ai lumii şi un veritabil fenomen al culturii de masă, a fost un hippie rebel, apoi autor dramatic, director de teatru, jurnalist, poet.

În 1986 face pelerinajul la Santiago de Compostela, eveniment care i-a marcat viaţa şi cariera literară.

Limba:romana

Nr.pagini:280

Dimensiuni:13x20

An aparitie:2011

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0409 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.