Anticiparea viitorului

Anticiparea viitorului
thumbthumb
Preț: 16,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 64

DESCRIERE

...''Anticiparea viitorului''


Eşti un profet? În Biblie citim despre oameni care aveau darul profeţiei. În timpurile moderne, câţiva dintre cei mai de succes directori executivi din lume au scris despre cum şi-au urmat instinctele spre succes. Un colegiu important de inginerie a condus un studiu timp de 10 ani, prin care a descoperit că directorii executivi care au succes sunt mai buni la a ghici ce numere aleatoare va selecta un computer.

Ce este profeţia?

Este un cadou doar pentru câţiva?

Este ceva predestinat doar copiilor favoriţi ai lui Dumnezeu?

Este o abilitate pe care toţi avem potenţialul să o dezvoltăm?

Putem deveni, cu adevărat, profeţi?


.........
Aici sunt răspunsurile.

În această fascinantă carte, Jose Silva, autorul şi savantul recunoscut mondial, creatorul revoluţionarului Sistem Silva, studiază fenomenul profeţie!

Pentru a înţelege, trebuie să considerăm scopul vieţii şi rolul nostru pe Pământ. Nimeni nu este mai calificat decât Jose Silva să întreprindă sarcina de a explica profeţia – ce este şi cum să o dezvoltăm.

Fiindcă Dumnezeu este creator, atunci a fi corect înseamnă orice este creativ; greşit va însemna tot ce este distructiv.

Pentru ca omenirea să supravieţuiască pe această planetă, omenirea trebuie să aibă o conectare divină. Pentru ca omenirea să aibă o conexiune divină, trebuie să înveţe să funcţioneze corect, trebuie să înveţe să presupună corect. Pentru ca omenirea să ghicească corect, trebuie să înveţe să folosească corect, mintea.

Ce este mintea?

Mintea este o facultate a inteligenţei umane. Mintea şi inteligenţa umană sunt spirituale şi nu sunt fizice şi funcţionează în altă dimensiune, o dimensiune nematerială.

Deoarece mintea şi inteligenţa umană funcţionează într-o dimensiune nematerială, oamenii nu pot detecta cu simţurile biologice, mintea sau inteligenţa umană.

Noi, oamenii, ştim că avem o minte şi o inteligenţă chiar dacă nu putem şti unde se află sau cum funcţionează. Fiindcă nu putem detecta mintea sau inteligenţa umană, trebuie atunci să depindem de observarea a ce pot face, sau ce au făcut mintea şi inteligenţa umană. Cu alte cuvinte trebuie să fim capabili să detectăm ce efecte au cauzat mintea şi inteligenţa umană, când funcţionează.

Deci mintea şi inteligenţa umană funcţionând într-o dimensiune spirituală pot cauza efecte în dimensiunea fizică.

Unde începe creaţia

Orice este material a fost mai întâi creat în dimensiunea spirituală de către minte şi inteligenţa umană - hainele pe care le porţi, maşinile pe care le conduci, casa în care locuieşti. Putem apoi înţelege că orice materializează oamenii în această dimensiune fizică trebuie întâi să aibe loc...


CUPRINS:


INTRODUCERE ... 4

CAP. 1 - SEMNIFICAŢIA PROFEŢIEI ... 5

CAP. 2 - REZULTATELE STUDIULUI Şl ALE CERCETĂRII ... 11

CAP. 3 - BENEFICIILE DESCOPERIRII NOASTRE ... 15

CAP. 4 - SCOPUL VIEŢII ... 23

CAP. 5 - URMĂTORUL PAS ... 27

CAP. 6 - DE CE AU FĂCUT OAMENII GREŞELI? ... 35

CAP. 7 - CUM SĂ CREĂM UN PARADIS ... 39

CAP. 8 - CUM SĂ CONTINUĂM ... 47

CAP. 9 - NECESITATEA DE A SPRIJINI CAUZA ... 55

CAP. 10 - URMĂTORUL PAS ÎN EVOLUŢIA TA ... 61

Limba:romana
Nr. pagini:64
Dimensiuni:14.5x20
An aparitie:2011

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0537 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13