Conceptul meu despre divinitate - Locul secret

Conceptul meu despre divinitate - Locul secret
thumbthumb
Preț: 23,98 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 103
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Conceptul meu despre divinitate

Locul secret

 

 

Conceptul meu despre divinitate

...te rog, pentru binele tău, citeşte această carte scurtă, cu mintea deschisă. Ia în considerare posibilitatea ca unele dintre aceste idei să fie corecte.

Ca întotdeauna, eşti liber să accepţi sau să refuzi – sau să pui unele idei pe care nu eşti pregătit să le accepţi încă pe "un raft mental", astfel încât să le poţi recapitula mai târziu, după ce ai mai multe dovezi.

Aceasta este o carte care pune şi oferă răspunsuri la multe întrebări:

De ce credem ceea ce credem?

De unde vin sistemele tale de credinţe?

S-ar putea ca unele dintre credinţele tale să se bazeze pe informaţii incorecte?

S-ar putea ca suferinţa noastră de azi să fie cauzată de credinţele noastre incorecte?


Acum ofer tot ce am învăţat şi am dovedit prin rezultate tangibile, demonstrate, astfel încât şi tu să poţi înfăptui "salvarea" şi să poţi trăi o viaţă mai fericită, mai sănătoasă, mai plină de succese, viaţa care este pe drept a ta de la naştere.

Dumnezeu să vă binecuvânteze în căutarea adevărului şi a realităţii, tot aşa cum m-a binecuvântat şi pe mine. Şi vă rog să vă simţiţi liberi să vă împărtăşiţi gândurile şi sentimentele cu mine.

Sunt deschis ideilor noi, deoarece aşa trebuie să fim dacă vrem să ducem la bun sfârşit sarcina de a transforma planeta noastră întrun paradis.
…………………………………

Locul secret:

Acest mic volum nu este numai pentru a fi citit, ci trebuie recitit şi studiat. De fiecare dată când îl citeşti, tot mai mult din filozofia şi psihologia despre propriul control al minţii va deveni vizibilă iar, şi sperăm, va fi integrată în viaţa ta.

Aşa cum evidenţiază şi Dr. McKenzie, fraza noastră "Din ce în ce mai bine" este o filozofie funcţională.


Fragment din carte:


Pentru a verifica conceptul ierarhiei universale a inteligenţei şi a faptului că, oricine guvernează asupra noastră, atât pe plan fizic cât şi spiritual, cel pe care îl numim părinte sau Dumnezeu, un alt discipol al Lui Iisus menţionează că ultimele cuvinte ale lui lisus au fost: "Tată, îmi las spiritul în mâinile Tale".

Din nou, aceste cuvinte indică faptul că exista cineva mai sus decât lisus în ierarhia inteligenţei universale divine.

Când religiile, bisericile şi preoţii menţionează cuvântul Dumnezeu, la cine se referă şi ce vor să spună?

Inseamnă o inteligenţă chiar deasupra celui care menţionează numele lui Dumnezeu?

La ce nivel operează această persoană care menţionează numele lui Dumnezeu?


Nivelul la care a ajuns o persoană în ierarhia Inteligenţei Superioare depinde de lucrurile pe care le-a realizat sau le realizează. Au înţeles ei de ce sunt pe această planetă?

Am înţeles noi că suntem trimişi pe această planetă pentru o perioadă scurtă de timp pentru a-L ajuta pe Dumnezeu (nivelul de inteligenţă din ierarhia inteligenţei universale a lui Dumnezeu însărcinat să aibă grijă de planetă)?

Noi suntem aici doar pentru o perioadă scurtă de timp. într-o perioadă mai scurtă de o sută de ani toţi care suntem acum aici vom fi plecat şi oameni noi ne vor fi luat locul, chiar dacă ne place sau nu.

Am sentimentul că, după această experienţă, cineva mai sus decât noi, care este responsabil de noi, va decide dacă vom fi trimişi pe un nivel superior pe scala inteligenţei universale (Dumnezeu).

Cred, cu sinceritate, că lisus, operând de pe un nivel foarte înalt de pe această scală a ierarhiei inteligenţei universale a lui Dumnezeu, a fost trimis pe planeta Pământ de către o inteligenţă şi mai înaltă decât a Lui (Tatăl Său, Dumnezeul Său) ca să rezolve probleme şi să găsească cauza dezvoltării greşite a umanităţii, corectând această problemă, astfel încât umanitatea să meargă în direcţia corectă şi să transforme această planetă într-un paradis.
……………………………


CUPRINS:
Locul secret

Cuvânt înainte
Prefaţă

Capitolul 1
La început

Capitolul 2
Puterea creaţiei

Capitolul 3
Puterea şi gloria

Capitolul 4
Porţi spre subconştient

Capitolul 5
Imbunătăţind conştienta

Capitolul 6
Munca în Regat


Autori:

Jose Silva
Richard E. McKenzie

Limba: romana
Nr.pagini: 103
Dimensiuni: 14,5x20,5
An aparitie: 2012

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0570 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13