Anul astrologic 2021 - horoscop zodie cu zodie

Anul astrologic 2021 - horoscop zodie cu zodie
Preț: 24,15 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-95096-2-3
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 120
Format: 14 x 20 cm

DESCRIERE

Anul astrologic 2021 - horoscop zodie cu zodie

Valeriu Pănoiu

2021 promite să fie un an mult mai altruist, mai empatic şi mai umanist decât 2020, an în care planetele din Capricorn au crescut rata de dezumanizare, de egoism, de lăcomie, prin exacerbarea iluziei puterii, întreţinută de mecanismele de control instituţionalizat şi prin manipularea în masă.
    Jupiter în Vărsător aduce mai puţină încrâncenare, scade lupta pentru dominare, creşte capacităţile de cooperare şi interesul pentru binele aproapelui care, automat, devine bine personal, ca în situaţia ideală de câştig în afaceri: win-win. Jupiter în Peşti prefaţează deja anul 2022, anunţând un final de primăvară şi 
un început de vară 2021 în care se termină anumite circumstanţe, capitole, situaţii. Jupiter în Peşti cere o campanie de curăţenie care include eliminarea de pe scena publică a unor personaje toxice, însă tranzitele predispun şi la o solidaritate umană pe fondul unei traume sau suferinţe colective.
    În 2021 e puţin probabil ca oamenii să mai stea docili, în casele lor la recomandările oficialităţilor. Vărsătorul puternic activat anunţă mişcări, revolte, acţiuni de stradă, întrucât îngrădirile sunt de netolerat. Capricornul ne-a impus, în 2020, să respectăm regulile, să fim cuminţi, să ne spălăm des pe mâini. Vărsătorul toarnă peste noi adevărul legat de informaţiile care au circulat şi ne îndeamnă să ne revendicăm drepturile şi libertăţile confiscate.
    De asemenea, influxurile de energie, care vin anul acesta dinspre Vărsător, accelerează ceea ce trăim şi ne aduc viitorul mai aproape. Ceea ce vine spre noi, vine mai repede decât ne-am fi aşteptat.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0270 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.24