Apa si fizica cuantica - Marc Henry

PRP: 149,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 134,10 lei
Diferență: 14,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-630-332-004-5
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 424
Format: 16,5X23
Categoria: Carti Stiinta

DESCRIERE

Apa şi fizica cuantică - către o revoluţie în medicină

Marc Henry

 

 

Apa rămâne o substanţă misterioasă pentru ştiinţă şi fiecare zi aduce cu sine un număr de publicaţii care încearcă să explice proprietăţile sale surprinzătoare. Printre ele, aptitudinea apei de a da viaţă este, cu siguranţă, cea mai fascinantă. Pentru a rezolva enigma acestei legături intime dintre apă şi viaţă, oamenii de ştiinţă au enunţat ideea că apa este capabilă să poarte şi să transmită informaţii.
    Această ipoteză ar explica omniprezenţa apei în celule (din 100 de molecule constitutive ale unei celule, 99 sunt molecule de apă) şi ar oferi, deopotrivă, o bază teoretică pentru eficacitatea homeopatiei. Lucrările foarte controversate ale lui Jacque Benveniste, reluate din 2004 de către profesorul Luc Montagnier, au suscitat o vie polemică în sânul cercurilor ştiinţifice, punând în prim-planul scenei mediatice teoria „memoriei apei".
    Pentru a rezolva criza, anumiţi cercetători, printre care şi autorul, propun o viziune cuantică asupra lumii biologice. Fizica cuantică a câmpurilor vede în vidul cuantic sursa întregii materii şi a întregii energii, şi ar fi în măsură să explice cum apa, prin formarea de „domenii de coerenţă", ar putea, efectiv, să fie un vector de informaţie biologică.
    În această lucrare, Marc Henry, conferenţiar apreciat pentru pedagogia sa şi pentru capacitatea de a prezenta problemele complexe într-un limbaj limpede, furnizează toate bazele ştiinţifice necesare înţelegerii acestei revoluţii cuantice care va reinventa medicina. Cititorii din toate domeniile vor găsi în aceste pagini o sursă preţioasă de informaţii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Carti Stiinta

Created in 0.0520 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.