Arborele vietii - sfere de lumina - Naran Gheser

Arborele vietii - sfere de lumina - Naran Gheser
Preț: 60,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8998-51-0
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 320
Format: 13X20

DESCRIERE

Arborele vieţii - sfere de lumină

Naran Gheser

 

 

 

Arborele Vieţii: Sfere de Lumină este o călătorie profundă şi iluminatoare prin universul complex şi fascinant al Kabbalei, un ghid pentru toţi cei care caută să înţeleagă misterele lumii şi modul în care Dumnezeu se manifestă în fiecare aspect al vieţii.
    Cartea reuşeşte să aducă la lumină principiile fundamentale ale Kabbalei şi te va ajuta să îţi dezvolţi propria înţelegere a divinităţii care se manifestă în Univers.
    Mai mult decât atât, această carte oferă un parcurs practic al celor Zece Sefire de pe Arborele Vieţii, începând cu Malkut şi terminând cu Kether, fiecare capitol fiind însoţit de exerciţii practice care te vor ajuta să te apropii de fiecare sferă şi să înţelegi corelaţiile acestora cu propria viaţă.
    Pătrunde în lumea mistică a Kabbalei şi descoperă secretele care stau la baza vieţii, a Universului şi a ta!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0213 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.