Ghid complet de tarot si ezoterism, volumul 1. Arcanele Majore - Naran Gheser

Ghid complet de tarot si ezoterism, volumul 1. Arcanele Majore - Naran Gheser
Preț: 79,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069388945
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 356
Format: 14 x 21

DESCRIERE

Ghid complet de tarot si ezoterism, volumul 1. Arcanele Majore

Naran Gheser

Calea pe arborele vieţii: 15
Litera ebraică: He care Înseamnă fereastră. Reprezintă o membrană sau filtru care permite să treacă lumina şi aerul într-un spaţiu de locuit. Cel ce permite energiei vieţii să intre, simbolizat de primul yod din Tetragramaton sau numele sfânt YH VH, în minte, reprezentată de primul he, să o animeze pentru a deveni mama creaţiei şi a manifesta întreg Universul, va putea merge mai departe. Va aduce spiritul în materie printr-un alt portal semnificat de al doilea he care este însuşi materia fizică.


Descrierea literei din Sefer Yeţirah: El a făcut litera He rege peste vorbire, i-a pus o coroană, a permutat unul cu altul, iar cu ei a format Berbecul în Univers, Nissan în An, şi fi atul în suflet, ascul şi femelă.
Numele căii din Sefer Yeţirah: Stabilizarea conştiinţei Conştiinţa naturii care a fost creată în perfecţiune şi completă în toate aspectele ei care există sub soare.
Cuvinte cheie: Autoritatea, ordinea, structura, şeful vostru, conducerea, tatăl vostru, promovarea la o poziţie superioară, ambiţie, lege şi ordine, luaţi poziţie - într-o situaţie, fermitatea personală şi cu alţii, protecţie, virilitate, stabilitate.
Inversat: un autocrat, obsedat de control, un om slab, un om crud, un escroc, lenea, abuz de putere, lipsa de disciplină, fărădelege, irascibilitate, nerăbdare, egoism, aroganţă, intoleranţă, capricios.
Numele cărţii: Ca şi la împărăteasă provenienţa acestui cuvânt este de la latinul Imperator, imperare a comanda, a ordona. împăratul întruchipează aspectul dur şi justiţiar al imperatorului manifestat prin Geburah, prin înţelepciunea din Hohmah.
Descrierea cărţii: împăratul este un bătrân cu barba albă şi lungă, ce poartă o coroană pe cap. In mâna dreaptă ţine un ankh, iar in mâna stângă, un glob. El stă pe un tron de piatră, împodobit la colţuri cu patru capete de berbec. El ţine în mâna...

 

CUPRINS:

 

INTRODUCERE IN TAROT  

TAROT ŞI EZOTERISM     

Tradiţia misterelor vestice

Tradiţa vestică şi Tarotul     

Tarot istorie             

Mituri despre Tarot        

Structura standard a unui set de Tarot    

Aspecte ezoterice

De bun simţ                  

De ce pachetul Rider-Waite    

Copiright pentru deckul rider waite                

CĂLĂTORIA NEBUNULUI     

Lecţii din planul material  

Nebunul    

Magicianul  

Marea Preoteasă  

împărăteasa          

împăratul    

Marele Preot     

îndrăgostiţii    

Carul                

Lecţii din planul mental      

Forţa

Pustnicul                 

Roata Norocului                      

Justiţia     

Spânzuratul     

Moartea                

Cumpătarea              

Lectii din planul Spiritual      

Diavolul            

Turnul

.........

.....

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0235 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.