Astrofizica pentru cei grăbiți

Astrofizica pentru cei grăbiți
-10%
ISBN: 978-606-400-305-8
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 200
Format: 130x200mm
Categoria: Carti Stiinta
Preț: 31,50 lei
35,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Astrofizica pentru cei grăbiți

Neil deGrasse Tyson
 
Bestseller New York Times
Poate încăpea esenţa Universului într-o carte?


Care este natura spațiului și timpului? Cum ne „potrivim" în Univers? El cum se adaptează la noi? Tyson aduce Universul pe pământ într-un mod clar și succint, prin prezentări strălucite, în capitole care pot fi citite oriunde și oricând de către contemporanii noștri mereu grăbiţi.
Astrofizica pentru cei grăbiţi vă va edifica, abordând tematici cosmice: de la Big Bang la găuri negre, de la quarks la mecanica cuantică, de la căutarea planetelor pe cerul înstelat la căutarea formelor de viaţă din Univers.

„Tyson ne explică magistral știinţa... tot ce spune poate inspira orice lider, profesor, cercetător sau pasionat de domeniu." – Forbes

„Tyson este un maestru al rezumării și al simplificării… ia idei complexe, minunate, le demontează până la miez, apoi le umple cu alegorii colorate și glume isteţe, făcându-le accesibile pentru laici." - Salon

Neil deGrasse Tyson este un astrofizician american, cercetător asociat în cadrul Departamentului de astrofizică al Muzeului American de Istorie Naturală și directorul Planetariului Hayden. De asemenea, este gazda emisiunii TV StarTalk și autorul a numeroase lucrări de specialitate, printre care Space Chronicles, Origins și The Pluto Files. Locuiește în New York City.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0505 sec