Astrologia pentru incepatori - David Pond

PRP: 38,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 32,30 lei
Diferență: 5,70 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786066395533
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 240
Format: 13X20

DESCRIERE

Astrologia pentru începători

David Pond

 

 

Învață cum să-ți citești harta natală! Îndrumări astrologice simple pentru dezvoltarea sinelui și viață conștientă!

Concis și pragmatic, ghidul Astrologia pentru începători este ușor de utilizat și îți oferă tot ce îți trebuie pentru a descoperi secretele hărții tale natale și a dezvălui perspective uimitoare despre adevărata ta natură. Vei obține o înțelegere incredibil de extinsă despre tine și despre alții! 

Astrologul profesionist David Pond îți prezintă în cartea Astrologia pentru începători cele mai importante subiecte ale astrologiei, inclusiv detalii despre semnele zodiacale, planete, case, aspecte și multe altele. El te învață cum să interpretezi orice astrogramă și să citești fără dificultăți mesajele aștrilor. De asemenea, vei afla:

• cum să întocmești o astrogramă și cum să o citești;

• ce semnificație au casele, aspectele și nodurile;

• cum să-ți scrii propria astro-poveste, schimbându-ți viitorul pe baza specificului tău astrologic;

• cum să-ți folosești mai eficient energia și resursele personalității astfel încât să profiți la maximum de contextul astral.

Nu suntem niște marionete manipulate prin sfori planetare, ci avem libertatea de a alege. Astrologia îți arată cu ce ți s-a dat să lucrezi, dar nu și ce ai făcut cu aceasta. Atât drumul cel bun, cât și opțiunile mai puțin potrivite îți sunt disponibile în fiecare zi, iar alegerile pe care le faci

depind în întregime de tine!

 

Harta ta astrologică îți dezvăluie nevoile emoționale, tendințele intelectuale naturale, ceea ce prețuiești într-o relație, cum te poți afirma cel mai bine, ce tipuri de interese te-ar împlini, cum să te descurci cu problemele legate de autoritate și în ce domenii să-ți dezvolți autodisciplina pentru a avea succes. Ea îți arată și cum să-ți dezvolți resursele spirituale pentru a te alinia cu scopul sufletului tău.

 

David Pond

 

DESPRE AUTOR

 

David Pond este astrolog, autor, conferențiar și conducător de ateliere la nivel internațional. Are un masterat în metafizică experimentală și a publicat mai multe cărți pe teme metafizice, abordând teme precum meditația, chakrele și impactul astrologiei asupra relațiilor.

 

David practică astrologia de peste 40 de ani și le oferă consultanță persoanelor care doresc ghidaj astrologic pentru o viață plină de sens și împlinire și pentru a trece prin perioadele problematice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - DIVINATIE, ASTROLOGIE, NUMEROLOGIE

Created in 0.0496 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.