Aurel Rogojan - set doua carti
130,00 lei
350,00 lei (-62,86%)

Aurel Rogojan - set doua carti

Aurel Rogojan - set doua carti
-62,9%
Preț: 130,00 lei
350,00 lei (-62,86%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 816+740
Format: 16,5X24
Categoria: Carti istorie

DESCRIERE

Set doua carti

Aurel Rogojan

 
 
 
Pachetul cuprinde cartile:
 
1.Confesiuni pentru istorie
 
Pentru generalul Iulian N. Vlad, ca om de informaţii care a descoperit sau intuit din vreme semnele evenimentelor viitoare, marea greutate nu a constat în relevarea adevărului, ci în rostirea lui fără a genera ură şi vrajbă, fără a stârni valurile unor noi furtuni.
 
Informaţiile dezvăluite nu ar fi scăpat valorificării în scopuri politice, ori în balanţa echilibrului intern şi a alianţelor externe nu trebuie puse acele lucruri care, ascunse fiind, produc un rău mult mai mic, decât dacă ar fi etalate public.
 
Am considerat necesară această precizare pentru a face înţelese dificultăţile de abordare a generalului Vlad ca interlocutor intr-un demers cu finalitate publicistică.
 
2.Puterea Umbrei - Aurel I. Rogojan față în față cu Dan Andronic
 
„Cartea este de o excepțională valoare. Pentru istoricul clipei și pentru istoric în general. Dezvăluirile din carte pot fi împărțite în următoarele categorii:
-despre cum funcționa Securitatea; despre prezența spionajului străin, atât din Vest, cât și din Est, pe teritoriul României, înainte și după decembrie 1989;
-despre realitățile din anii comuniști, cu un accent aparte pus pe relația dintre Securitate și Puterea politică;
-despre pregătirea și desfășurarea Loviturii de stat din decembrie 1989;
-despre atmosfera din SRI sub domniile lui Virgil Măgureanu, Costin Georgescu și Radu Timofte;
-despre relația SRI cu Puterea politică postdecembristă, întruchipată de președinții Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu”.
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0378 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.