Aventurile lui Sherlock Holmes 4

Aventurile lui Sherlock Holmes 4
thumbthumb
Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 448

DESCRIERE

Ultima reverenta”  este numele colectiei de opt povestiri, cu care Connan Doyle a continuat seria cazurilor lui Sherlock Holmes.

“Nota discordanta” a volumului este data de ultima poveste, “Ultima reverenta”, una dintre putinele din întreaga serie Sherlock Holmes narata la persoana a III-a.

Primele sapte schite respecta standardele deja impuse. Sherlock Holmes se angajeaza la fel de mult în cazurile sale misterioase si încurcate. Totusi, eroul lui Sir Connan Arthur Doyle s-a maturizat de-a lungul carierei sale, atât în rationamentele sale, cât si în abordarea cazurilor, pe care le treateaza cu mai mult umor si o aparenta detasare sub care se ascunde aceeasi implicare activa.

Arhiva lui Sherlock Holmes”, ultima parte a ultimului volum Sherlock Holmes,  contine 12 povestiri dintre care doua, Aventura soldatului alb ca varul si Misterul coamei de leu, sunt povestite la persoana I, chiar de catre Sherlock Holmes. “Cazul diamantului Mazarin” este relatat la persoana a III-a.

În afara de aceste trei povestiri, Arhiva lui Sherlock Holmes mai cuprinde: Aventura unui client ilustru, Aventura în casa cu trei frontoane, Vampirul din Sussex, Aventura celor trei Garrideb, Problema podului Thor, Aventurile omului-maimuta, Aventura chiriasei cu val, Aventuri pe domeniul Shoscombe, Povestea batrânului fabricant de vopsea

Limba:romana

Nr.pagini:448

An aparitie:2010

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0754 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.