Liga roşcaţilor - Stephanie Baudet , Arthur Conan Doyle

Liga roşcaţilor -  Stephanie Baudet , Arthur Conan Doyle
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0742-9
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 120
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Liga roşcaţilor

COLECŢIA SHERLOCK HOLMES PENTRU COPII

Stephanie Baudet , Arthur Conan Doyle

Această adaptare realizată de Stephanie Baudet a poveștii originale scrise de Sir Arthur Conan Doyle, și superb ilustrată de Arianna Bellucci, te va încânta și te va purta în lumea fantastică a misterelor și a suspansului.

Liga roşcaţilor caută un nou membru care să îndeplinească sarcini minore. Plata pentru acest post este de PATRU LIRE pe săptămână. Toţi roşcaţii sănătoşi şi cu vârsta peste douăzeci şi unu de ani vor fi luaţi în considerare.

 

După ce postul foarte bine plătit al lui Jabez Wilson dispare fără urmă, acesta îl roagă pe Holmes să deslușească misterul. Deși investigația pleacă de la o premisă clară și precisă, aceasta se va transforma curând în înscenarea unui flagrant la miez de noapte, căci Sherlock Holmes încearcă să împiedice săvârșirea unei fărădelegi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0403 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.