Bucătăria românească la masa Europei

DESCRIERE
Bucătăria românească la masa Europei
Autor: CRISTEA SOIMU Maria
Există o zicală: cei care mănâncă împreună… rămân împreună. Din vremuri străvechi, la aceeași masă s-au așezat prietenii, vecinii, aliații. Gastronomia este, așadar, un mijloc de împăcare și o sursă de conexiuni interculturale. În cartea de față, veți găsi atât rețete cu specific național (românesc sau străin), cât și rețete care au făcut istorie, intrând în bucătăria internațională.
Zâmbește-i în fiecare zi vieții prin tot ceea ce faci, iar viața îți va zâmbi la rândul ei!
Ca să poți zâmbi, nu trebuie decât să-ți faci datoria — oricât de grea, de neplăcută sau de spectaculoasă ar fi. Ca să poți zâmbi, nu trebuie să critici; nu-i nevoie decât să iubești viața și să faci tot ce poți ca s-o onorezi în fiecare zi.
Și nu uita: indiferent ce-ai ales să fii, roagă-te ca și cum azi ar fi ultima zi din viața ta și muncește ca și cum ai trăi veșnic.
Maria Cristea Șoimu
Accesul clienţilor
-Cărţi noi
-Promoţii
-- 10,56 leiPRP: 12,00 lei
- 7,48 leiPRP: 8,50 lei
- 11,35 leiPRP: 12,90 lei
RECENZII