Caiet interdisciplinar clasa pregatitoare Volumul 1 - Mirela Mihaescu

Caiet interdisciplinar clasa pregatitoare Volumul 1 - Mirela Mihaescu
Preț: 21,50 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 5948492311257
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 64
Categoria: Clasa 0

DESCRIERE

Caiet interdisciplinar clasa pregatitoare Volumul 1

Mirela Mihaescu

 

 

 

Caiet interdisciplinar pentru clasa pregătitoare, volumul 1 cuprinde o colecție de lecții sub forma unor fișe de învățare, cu exemple de rezolvare sugestive pentru înțelegerea cerințelor.

 Acestea sunt structurate în 5  unități de învățare cu teme de interes pentru copilul din clasa pregătitoare.

Ilustrațiile reprezintă fie un punct de plecare în învățare, prin raportarea copilului la experiențe de viață trăite, fie prilej de aplicare a achizițiilor în diverse contexte de viață.

 Caietul auxiliar asigură  transferul către toate disciplinele specifice clasei pregătitoare, abordând integrat învățarea.

 Exercițiile respectă particularitățile de vârstă ale elevilor, sunt atractive, au grade diferite de dificultate, se succed corespunzător etapelor învățării: orientare, achiziții noi, aplicare, transfer și evaluare.

 Sarcinile de învățare respectă integral programa școlară, se adresează tuturor elevilor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0185 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.