Capacitatile paranormale privite din perspectiva sufletului

thumb
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8648-05-7
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 247

DESCRIERE

Capacitatile paranormale privite din perspectiva sufletului

Joshua David Stone…este foarte important pentru Lucrătorii în Lumina să înţeleagă că o mare parte din lume nu are har de clarviziune şi clarauditie.

Mulţi oameni consideră că această este o abilitate esenţială. Trebuie să ştim că transmiterile telepatice sunt şlefuite şi procesate de conştiinţa unei persoane. Această are legătură cu discernământul spiritual pe care mulţi nu îl au.

Fragmente:

Problema reţelelor în procesul de transmitere de informaţii

Spiritul şi Maeştrii mi-au spus că un medium recunoscut, transmitea informaţii din ceea ce se numea pe atunci Reţeaua Maestrului B.

Acest lucru m-a surprins la momentul respectiv, deoarece această persoană lucrase cu Maeştrii Ascensionaţi de cel puţin zece ani şi făcea bine acest lucru.

Deşi era un medium bun, conştiinţa sa nu era dezvoltată şi nu practica întotdeauna ceea ce spunea sau nu înţelegea în mod conştient acele informaţii, şi prin urmare acest lucru limita foarte mult armonizarea sa.

Mi s-au arătat în acel moment trei reţele principale, Reţeaua Maestrului A, B şi C. De exemplu, trei oameni diferiţi puteau să primească informaţii de la Iisus, şi puteau să o facă pe o reţea diferită, chiar dacă primeau informaţii de la aceeaşi fiinţă.

Apoi, am întâlnit oameni ce au primit informaţii despre raze, sau iniţieri de la oameni diferiţi, care primeau informaţii de la acelaşi Maestru Ascensionat, iar acestea erau complet diferite de la un medium la altul, chiar dacă era vorba de acelaşi Maestru Ascensionat.

Aş spune în mod intuitiv că jumătate din ceea ce se spune că este primit ca informaţie de la entităţi înalte şi este luat ca fiind adevărat de către oameni, este fals.

Limba: romana
Nr. pagini: 247
Dimensiuni: 13X20
An aparitie: 2015

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0531 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.