Rugaciuni si meditatii pentru accelerarea ascensiunii spirituale

Rugaciuni si meditatii pentru accelerarea ascensiunii spirituale
thumbthumb
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat
ISBN: 978-606-93710-7-7
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 304

DESCRIERE

Rugaciuni si meditatii pentru accelerarea ascensiunii spirituale

Joshua David Stone


…o compilaţie care conţine lucrările Doctorului in psihologie Joshua David Stone. Ea este creată din cursurile Facultăţii de Parapsihologie "I AM University" din California SUA, pe care a înfiinţat-o acest mare Maestru Ascensionat Integrat.

Informaţiile din aceste cursuri vor fi cuprinse într-un număr mare de compilaţii, care îmbracă domenii de real interes ale vieţii noastre. Lucrarea are ca scop înţelegerea mai simplă a tuturor fenomenelor ce ne înconjoară, ne susţine în propria noastră vindecare şi accelerează ascensiunea spirituală.

Învăţăturile ce stau la baza acestor cărţi, vă vor ajuta să echilibraţi viaţa materială cu cea spirituală şi să deveniţi in scurt timp, dacă aceasta vă doriţi şi dumneavoastră, un Maestru Ascensionat Integrat.

În această notă, vă prezint cartea "Rugăciuni şi Meditaţii pentru Accelerarea Ascensiunii Spirituale". (Maria Cristina Stroiny)


Fragment din carte


Cheile de Platină ale Accelerării Evoluţiei Spirituale

În procesul de atingere a propriei ascensiuni, instruirea altora şi scrierea multor cărţi despre acest subiect, am descoperit un secret esoteric important. Acest secret ne vorbeşte despre Cheile de Platină pentru Accelerarea Evoluţiei Spirituale.

Totul este guvernat de legi în Universul Lui Dumnezeu. Aceste legi se aplică la nivel spiritual, mental, emoţional şi fizic. Ele pot fi invocate pentru a accelera evoluţia spirituală, de o mie de ori mai repede decât s-ar întâmpla în mod obişnuit.

Vă prezint 60 de Chei de Platină care, dacă sunt urmate, te vor transforma complet şi îţi vor renaşte conştiinţa.

Aceste Chei de Platină te vor ajuta nu numai să finalizezi cele şapte niveluri de iniţiere ale ascensiunii, dar îţi vor oferi şansa să finalizezi pe deplin cele doisprezece sau douăzeci şi două de niveluri pe Pământ.

Te vei întreba, de ce se numesc Chei de Platină? Deoarece, această informaţie Cosmică la origine este atât de profundă şi are o valoare mai mare decât a aurului.

Prima Cheie de Platină

Prima Cheie de Platină pentru accelerarea evoluţiei spirituale are de-a face cu importanţa construirii Coeficientului tău de Lumină. Formarea Coeficientului de Lumină este Cheia de trecere a celor şapte niveluri de iniţiere. Acest lucru este esenţial, deoarece până nu ai terminat cele şapte niveluri de iniţiere, ele sunt limitate de roata renaşterii.

Coeficientul de Lumină poate fi mărit la fel de simplu ca şi cum l-ai cere! Cheia numărul unu pentru a-ţi creşte Coeficientul de Lumină fără exagerare, de o mie de ori mai repede decât orice ai încercat până acum, este să lucrezi cu Meditaţiile de Activare a Ascensiunii.

Combinarea lucrării voastre cu aceste meditaţii vă va accelera calea spirituală de o mie de ori! Fiecare meditaţie conţine peste 50 de Activări ale Ascensiunii, destinate creşterii Coeficientului de Lumină şi accelerării evoluţiei spirituale.

Aceste meditaţii vă vor electriza, transforma, reînvia, curăţa şi ilumina în întregime Corpul Spiritual!

A 2-a Cheie de Platină

A 2-a Cheie de Platină pentru accelerarea evoluţiei spirituale este o observaţie revelatoare care ne arată că nu este suficient Coeficientul de Lumină pentru a realiza Conştiinţa Prismei Spectrului Complet...

…………………


CUPRINS


I. De ce Rugăciunile, Afirmaţiile şi Vizualizarea Nu Duc întotdeauna la Rezultatele Dorite de Oameni ... 9
II. Puterea şi Eficienţa Rugăciunilor Huna ale Maestrului Ascensionat ... 17
III. Rugăciune Huna pentru vindecarea problemelor sociale ... 21
IV. Rugăciune Huna Pentru Accelerarea înălţării ... 27
V. Rugăciunile Huna Pentru Purificare ... 33
VI. Rugăciunile Marii Frăţii Albe ... 41
VII. Cheile de Platină ale Accelerării Evoluţiei Spirituale ... 45
VIII. Rugăciunea Sfântului Francisc din Noua Octavă Superioară Pentru Era Vărsătorului ... 71
IX. Cele 385 de Activări ale Ascensiunii şi Purificările Făcute de Dumnezeu, pe care Trebuie să le Ceri înainte de a Merge la Culcare, Pentru Tine şi Pentru
Mama Gaia ... 143
X. Meditaţie Pentru Mama Pământ şi Purificarea Oamenilor din Serviciul Mondial al Pământului ... 165
XI. Meditaţia de Activare a Ascensiunii pentru Numele Divine şi Atributele Lui Dumnezeu ... 177
XII. Meditaţia de Activare a Ascensiunii Catedralei Lui Dumnezeu ... 193
XIII. Meditaţia de Activare a Ascensiunii Lui Dumnezeu ... 207
XIV. Meditaţia de Activare a Ascensiunii Revelaţiei Sfanţului Ioan şi a Bibliei ... 223
XV. Meditaţia de Activare a Ascensiunii a Fuziunii Dintre Est şi Vest ... 245
XVI. Meditaţii De Activare A Ascensiunii Către Ierarhia Spirituală Şi Hristos ... 263

Limba: romana
Nr. pagini: 304
Dimensiuni: 13X20
An aparitie: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0560 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13