Cele mai celebre cazuri de vrajitorie din Tarile Romane - Dan-Silviu Boerescu

Cele mai celebre cazuri de vrajitorie din Tarile Romane - Dan-Silviu Boerescu
Preț: 19,99 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069923030
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 160

DESCRIERE

Cele mai celebre cazuri de vrajitorie din Tarile Romane

Dan-Silviu Boerescu

„Mare e gradina Ta, Doamne!”… dar, atunci cand e voreba de Satana, vom putea observa ca „gradina” cu pricina este inca si mai cuprinzatoare, cuprinzand vraji misterioase, dar si practici oculte periculoase, descantece si invocari malefice, farmece si influentari ale ursitei, „facaturi” si „mersul prin fum” etc. Istoric vorbind, de la samanii daci la Mama Omida, vrajitoria a functionat pe aceste taramuri neintrerupt, demonstrand apetitul special pentru supranatural al poporului de pe aceste meleaguri, dar si cortegiul inspaimantator al intamplarilor tragice care au insotit deopotriva magia alba si magia neagra, adesea transformandu-se intr-un reinnoit pariu cu moartea si pierderea sperantei la o posibila Mantuire…
Magie alba si magie neagra din epoca dacica la cea medievala si pana in epoca moderna. Avertismentul Parintelui Cleopa
A fost o vreme cand femeile care „umblau cu farmece” erau arse pe rug. S-a intamplat si in spatiul romanesc!
Sabatul si Balta Vrajitoarelor: satanism mioritic
Vrajitoarele familiei Nicolae si Elena Ceausescu
Incredibilul caz Oana Zavoranu vs. vrajitoarele Melissa si Vanessa
Preotii care deschid Cartea – magie mistica
Colectia ESOTERICA (33 de volume)
Dincolo de istoria oficiala, Romania mai are si o istorie misterioasa, greu de inteles, care se sustrage logicii comune a cotidianului si „ameninta” sa o trimita in alte dimensiuni, accesibile doar marilor initiati. Cate Romanii exista si catre ce alte universuri magice ne poarta aceste revelatii esoterice?
Stiinta si ratiunea s-au impotmolit mai de fiecare data si nu au reusit sa formuleze raspunsuri satisfacatoare, coerente, pentru aceste intrebari, care se dovedesc in continuare, unele, teribil de chinuitoare. Aceste enigme si veritabile capcane ale mintii ar merita, poate, si alt destin decat cantonarea lor in sfera lui „Imposibil! Asa ceva nu exista…”.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0273 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.