Comunicare in limba romana. Manual clasa a 2-a - Mirela Mihaescu

Comunicare in limba romana. Manual clasa a 2-a - Mirela Mihaescu
Preț: 39,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069030448
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 144
Categoria: Clasa a 2-a

DESCRIERE

Comunicare in limba romana. Manual clasa a 2-a

Mirela Mihaescu

 

 

 

Manualul tipărit este împărțit în 11 unități de învățare, prezentate sub forma unor lecții de predare, recapitulare, evaluare, ameliorare și dezvoltare.
Manualul digital pune accent pe activități multimedia de învățare (animate, interactive) și îl ajută pe elev să aibă o experiență de învățare completă, potrivită vârstei.
Manualul digital include 74 de imagini, 37 de animații și filme și 27 jocuri, exerciții interactive care contribuie la dezvoltarea interesului faţă de învăţare și stimulează învăţarea prin efort propriu.
Avantaje 

Încurajează gândirea critică, capacitatea de colaborare, lucrul în echipă, învățarea prin descoperire.
Constituie un suport util în predare, abordând modelul comunicativ-funcţional
Lecțiile includ explicații, exerciții care asigură abordarea comunicării dintr-o perspectivă complexă, ce înglobează procesele de receptare a mesajului oral şi scris, precum şi pe cele de exprimare orală şi scrisă.
Manualul oferă modalităţi de evaluare tradiţionale şi complementare în concordanţă cu specificul disciplinei, care au un grad ridicat de relevanță pentru viaţa de zi cu zi.
Este destinat tuturor elevilor, fiind un „partener” în demersul de învățare, alături de care aceștia se simt relaxați, sprijiniți, încurajați, motivați să învețe.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0194 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.