Condimentarea creativă - Ioan

Condimentarea creativă - Ioan
PRP: 44,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 37,40 lei
Diferență: 6,60 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9029-47-3
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 208
Format: 165X23
Condimentarea creativă - Ioan
Preț: 44,00 37,40 lei
+
Alimentatia Integrativa - Ioan
Preț: 44,00 37,40 lei
Preț total pachet: 88,00 74,80 lei
Condimentarea creativă - Ioan
Preț: 44,00 37,40 lei
+
Dansul Energetic - Ioan
Preț: 44,00 37,40 lei
Preț total pachet: 88,00 74,80 lei

DESCRIERE

Condimentarea creativă

Ioan Prisecaru

 

 

Primim energia din univers în funcţie de structura chimică şi energetică pe care o au celulele şi toate lichidele din corp.

Pentru a fi cât mai sănătoşi şi performanţi este necesar să ne antrenăm încontinuu, cu scopul de a atrage cele mai benefice energii.
Condimentarea hranei este una dintre formele cele mai bune de atragere a energiilor benefice din univers.
Se întâmplă acest proces întrucât condimentele pot îmbunătăţi în mod substanţial structura chimică şi energetică a omului.
 Acesta este principalul fenomen prin care condimentele pot influenţa în mod decisiv starea de sănătate.
 În momentul în care ajung în corp, condimentele refac echilibrul biologic şi informaţional. Pe acest fond, condimentele stimulează eliminarea toxinelor şi remodelează fiinţa spre a se conecta mai armonios la energiile universului.
    M-am bucurat din plin şi am fost fascinat de efectele benefice ale condimentelor, imediat ce am început să aplic primele programe de condimentare creativă. Fiind cucerit de rezultatele benefice obţinute, am început să aştern pe tastatură cunoaşterea pe care o acumulam prin experimentarea condimentelor. Aşa am ajuns să prezint una dintre cele mai frumoase experienţe trăite în căutările mele. În încercarea de a mă conecta la valorile condimentelor am întâmpinat o multitudine de obstacole.
    Cele mai multe greutăţi s-au manifestat din cauza lipsei de informaţie holistică referitoare la acest domeniu şi din cauza reacţiilor corpului la plante.
Ştiind că astfel de obstacole puteţi întâmpina şi voi, cititorii, am căutat să argumentez cât mai bine lucrarea, astfel încât să fiţi convinşi să asimilaţi cu deschidere şi implicare sufletească procedurile de condimentare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0245 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.