Corpul cuantic. O abordare revolutionara a sanatatii si a longevitatii

Corpul cuantic. O abordare revolutionara a sanatatii si a longevitatii
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786303052007
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 256
Format: 130 x 200

DESCRIERE

Corpul cuantic. O abordare revolutionara a sanatatii si a longevitatii

Autor: Dr. Deepak Chopra, Dr. Jack Tuszynsk & Dr. Brian Fertig

Procesul de îmbătrânire începe la nivel celular. Rescrierea vârstei biologice începe la nivel cuantic.

 

Milenii la rând, omenirea a căutat, cu foarte puțin succes, modalități de a inversa efectele devastatoare ale trecerii timpului asupra corpului uman. Astfel de soluții temporare stau la baza dietelor pe care le ținem astăzi, a tratamentelor în care investim și a „soluțiilor magice” cărora le cădem pradă în cursa noastră contra timpului.

 

Cu toate acestea, fără o înțelegere adecvată a legăturilor energetice dintre trup și conștiința umană, formate la nivel cuantic, și a factorilor responsabili pentru degradarea prematură a celulelor, precum stresul, inflamația, problemele de imunitate și dezechilibrele hormonale, nu vom ajunge niciodată să dăm înapoi ceasul vieții.

 

În Corpul cuantic, specialistul în medicină internă și autorul de bestsellere internaționale dr. Deepak Chopra face echipă cu fizicianul de renume mondial dr. Jack Tuszynski și cu specialistul în metabolism și endocrinologie dr. Brian Fertig pentru a explora noi frontiere în înțelegerea longevității corpului nostru fizic și a conexiunii sale cu planul cuantic.

 

Împreună, ei ne arată cum, prin înțelegerea fluxului de informație moleculară care ne construiește gândurile, emoțiile, cuvintele și acțiunile, putem trăi mai mult, putem avansa în vârstă fără frica degradării creierului și putem lupta cu bolile care ne răpesc bucuria vieții.

 

„O carte monumentală!! Wow! Am citit multe cărți despre conexiunea trup-spirit în ultimii ani și cartea lui Chopra și a asociaților săi a rezonat cel mai mult cu mine. Este un volum care ne ajută să înțelegem misterul fascinant al conștiinței, un mister pe care știința abia începe să îl elucideze în plan cuantic.” - David

„Nu conține toate răspunsurile la întrebările tale, dar conține toate locurile în care le vei găsi! Autorul m-a motivat să dedic puțin mai mult timp meditației zilnice.” - Anna

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0203 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.