Culegere de exercitii. Matematica, Clasa a 11-a. Sinteze si teorie. Algebra superioara, Analiza matematica - Catalin Petru Nicolescu

Culegere de exercitii. Matematica, Clasa a 11-a. Sinteze si teorie. Algebra superioara, Analiza matematica - Catalin Petru Nicolescu
Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789736061332
Anul publicării: 2015
Pagini: 560

DESCRIERE

Culegere de exercitii. Matematica, Clasa a 11-a. Sinteze si teorie. Algebra superioara, Analiza matematica

Catalin Petru Nicolescu

Aceasta culegere matematica clasa 11 algebra superioara si analiza matematica este un material care cuprinde sinteze de teorie, exercitii si probleme. Este un material foarte util care ajuta la fixarea si aprofundarea cunostintelor, in lucrul spre obtinerea de performanta, ofera posibilitatea de autoevaluare si evaluare sumativa. Se dovedeste foarte utila in lucrul la orele de curs si in lucrul individual, fiind o solutie completa pentru profesori si elevi.

 

In aceasta culegere algebra superioara, prima parte este dedicata problemelor de acest tip: permutari, matrice, determinanti, inversarea unei matrice patrice, sisteme de ecuatii liniare.

 

In partea de analiza matematica, se abordeaza numere reale, siruri, limite de functii si asimptote, functii continue, functii derivabile, teoreme fundamentale ale analizei matematice, studiul functiilor cu ajutorul derivatelor.

 

Algebra superioara culegere clasa 11 a aparut in anul 2015 la editura Icar si ii are co-autori pe Catalin Petru Nicolescu, profesor de matematica, autor de carti de algebra, geometrie si trigonometrie pentru elevi, fondator al editurii Icar, si Madalina Yupari Z. Williams. Lucrarile profesorului Nicolescu sunt avizate de Ministerul Educatiei si sunt foarte apreciate pentru continutul lor. Culegerea de fata este unul dintre materialele foarte apreciate care propune probleme algebra superioara clasa 11.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0220 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.