Culegere de exercitii. Matematica, Clasa a 9-a. Sinteze si teorie. Algebra, Geometrie-Trigonometrie - Catalin Petru Nicolescu

Culegere de exercitii. Matematica, Clasa a 9-a. Sinteze si teorie. Algebra, Geometrie-Trigonometrie - Catalin Petru Nicolescu
PRP: 60,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 57,00 lei
Diferență: 3,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat
ISBN: 9789736061264
Anul publicării: 2014
Pagini: 500

DESCRIERE

Culegere de exercitii. Matematica, Clasa a 9-a. Sinteze si teorie. Algebra, Geometrie-Trigonometrie

Catalin Petru Nicolescu

Culegere Trigonometrie clasa 9

Culegerea de exercitii. Matematica, Clasa a IX-a. Sinteze si teorie. Algebra, Geometrie-Trigonometrie a fost realizata de Catalin Petru Nicolescu si Madalina Yupari Z. Williams si publicata de editura Icar in 2014.

Culegere matematica clasa 9 algebra geometrie

Aceasta culegere de matematica pentru clasa 9 reprezinta un suport excelent deoarece ajuta in fixarea si aprofundarea cunostintelor, atingerea de performanta, autoevaluare si evaluare sumativa.

 

Culegere matematica clasa 9 Trigonometrie este grupata in 3 parti: Algebra, care cuprinde 6 capitole, Geometrie, un capitol, si Trigonometrie, care cuprinde 2 capitole, iar la final poate fi intalnita sectiunea Bibliografie selectiva.

 

Prima parte, Algebra, cuprinde tematici precum numerele reale, multimi, progesii si functiile de gradul intai si al doilea.

 

Capitolul dedicat Geomerie se axeaza pe vectori in plan, iar partea de Trigonometrie acopera elementele de trigonometrie si aplicatiile acesteia in geometria in plan.

 

Culegere exercitii matematica clasa 9 Trigonometrie poate fi folosita la orele de matematica, acasa si pentru pregatirea pentru concursuri, olimpiade si examene, oferind o baza solida a notiunilor fundamentale din aceste trei arii ale matematicii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0216 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.