Culori si numere. Ghidul tau personal pentru a te pune la unison cu vibratiile pozitive in viata de zi cu zi

Culori si numere. Ghidul tau personal pentru a te pune la unison cu vibratiile pozitive in viata de zi cu zi
thumbthumb
Preț: 13,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2015

DESCRIERE

Culori si numere. Ghidul tau personal pentru a te pune la unison cu vibratiile pozitive in viata de zi cu zi - Louise L. Hay

Ziua Personală nr. 1

Culoare
ROŞU

Cristal/piatră preţioasă
RUBIN

MOMENTUL ÎNCEPUTULUI

Fii independent. Fă ceea ce îţi place. Nu aştepta ca lucrurile să se întâmple de la sine. Ieşi în întâmpinarea lor. Vizitează locuri noi. întâlneşte-te cu oameni noi. încearcă idei noi. Schimbă-ţi slujba. Fii activ. Această zi este ideală pentru o primă întâlnire amoroasă. Astăzi vei descoperi că oamenii sunt importanţi în viaţa ta. Fii liderul lor. Ai încredere în tine şi în intuiţia ta. Fii original şi creativ. Fii ambiţios. Conştientizează-ţi puterea. Fii curajos. Mânia, încăpăţânarea, nerăbdarea sau grijile ţi-ar putea submina astăzi capacităţile. Caută noul.

„DESCHID NOI PORŢI ALE VIEŢII!"

Astăzi am încredere în înţelepciunea Infinită din mine, care mă va călăuzi către noi domenii ale vieţii. Mă simt în siguranţă, mă afirm şi am încredere că Procesul Vieţii este alături de mine. Viaţa mă susţine la fiecare pas. Sunt hrănit, îmbrăcat, găzduit şi iubit în moduri care mă împlinesc pe deplin. întâmpin noul cu braţele deschise, conştient că în scurt timp îmi va deveni familiar. Ştiu că toţi prietenii şi oamenii pe care îi iubesc mi-aufost cândva străini; de aceea, mă deschid în faţa unor oameni noi. Această zi este glorioasă pentru mine.


Ziua Personală nr. 2

Culoare
PORTOCALIU

Cristal/piatră preţioasă
PIATRA LUNII

COOPERARE

Fit împăcat. Momentul este ideal pentru a fi de acord cu ceilalţi. Fă mai mult decât ţi s-a repartizat. Fii răbdător, tolerant şl diplomat. Este momentul să fii receptiv. Adună ceea ce ai nevoie. Este posibil să găseşti acea antichitate specială pe care o cauţi de mult. Observă, ascultă şi gândeşte-te. Poartă-te frumos cu ceilalţi şi fii conştient de sentimentele lor. Creează armonie în jurul tău. Bucură-te de prieteni. Rclaxează-te. Fii blând şi amabil. Aşteaptă.

„SUNT BUN Şl RESPECTUOS CU CEILALŢI!"

Ieri am plantat seminţe în Grădina Vieţii. Astăzi aştept cu răbdare ca ele să încolţească. Am timp pentru toţi cei din jurul meu fi îi tratez cu respect. îi ajut cu bucurie pe ceilalţi uşurându-le povara. Tot ceea ce ofer se întoarce la mine multiplicat. Adun lucrurile de care voi avea nevoie în viitor. Această zi este armonioasă, receptivă, plină de iubire fi de pace pentru mine.

Limba:Romana
Pagini: 68
Dimensiuni: 13X20
Data aparitiei:2015

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0570 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13