Curs de drept civil. Drepturile reale principale. Editia a 2-a revizuita si adaugita - Gabriel Boroi

Curs de drept civil. Drepturile reale principale. Editia a 2-a revizuita si adaugita - Gabriel Boroi
PRP: 59,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 56,00 lei
Diferență: 3,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786066787963
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 352
Categoria: Drept Civil

DESCRIERE

Curs de drept civil. Drepturile reale principale. Editia a 2-a revizuita si adaugita

Gabriel Boroi

Dupa Cursul de drept civil. Partea generala, Profesorul Gabriel Boroi si colaboratorii sai continua analiza institutiilor din noul Cod civil cu acest Curs de drept civil. Drepturile reale principale.
 
Gandindu-se in special la studentii care iau prima data contact cu materia, precum si la absolventii care se pregatesc pentru examenele de admitere si definitivat in profesiile juridice, autorii au realizat o lucrare sintetica si explicita, care prezinta institutiile specifice drepturilor reale principale intr-un mod clar si accesibil.
 
Cartea cuprinde, pe langa explicatiile teoretice si analiza solutiilor din practica judiciara, intrebari sub forma de teste grila, necesare atat pentru facilitarea intelegerii notiunilor de baza, cat si pentru pregatirea examenelor sau concursurilor.
 
Editia de fata, revizuita si adaugita de autori, actualizeaza materialul cu legislatia in vigoare la data de 15 noiembrie 2013, marcand ultimele modificari ale actelor normative speciale in domeniu, precum si noile norme procedurale civile aplicabile.
 
Autori: Gabriel Boroi, Carla Alexandra Anghelescu, Bogdan Nazat

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0239 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.