Dieta ketogenică bogată în fibre - Naomi Whittel

PRP: 60,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 57,00 lei
Diferență: 3,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8758-61-9
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 448
Format: 13X20

DESCRIERE

Dieta ketogenică bogată în fibre

22 de zile pentru reglarea metabolismului, scădere în greutate şi echilibrare hormonală

Naomi Whittel

 

 

Dieta ketogenică bogată în fibre este o abordare pentru toată durata vieţii, cu scopul de a elimina şi de a nu mai acumula grăsimi inutile şi toxice, în timp ce vă veţi dezvolta versiunea cea mai sănătoasă şi mai vibrantă a propriei fiinţe. Totul începe cu atingerea cetozei nutriţionale şi lucrul pentru adaptarea la dieta ketogenică.
    Iată la ce vă puteţi aştepta în aceste prime 22 de zile:
    • Pierderea masei de grăsime corporală: până la 4,2 kg.
    • Subţierea taliei: se pierd până la 10 cm.
    • Scădere rapidă în greutate: se pierd până la 3,2 kg.
    • Creşterea energiei: mai multă vigilenţă şi capacitate de concentrare în timpul zilei.
    • Piele frumoasă şi strălucitoare: îmbunătăţirea fermităţii şi aspectului pielii.
    • Sănătate excepţională: stare mult mai bună de sănătate şi bunăstare, mai multă energie, o mai bună dispoziţie şi reducerea stării de stres.
    • Putere mult mai mare: dezvoltarea masei musculare, precum şi a unui alt gen de forţă -amplificarea încrederii în sine.
    • Tensiunea arterială îmbunătăţită: tensiunea arterială este îmbunătăţită prin cifrele sistolice şi/ sau diastolice.
    Atunci când am creat Dieta ketogenică bogată în fibre, am folosit o combinaţie de mai multe metode:
    1. Am adunat şi esenţializat informaţii provenite de la cercetători de vârf din întreaga lume şi de la oameni de ştiinţă care studiază cum să optimizeze metabolismul uman. După ce am intervievat peste 80 dintre aceşti oameni de ştiinţă, în cadrul seriei de documentare The Real Skinny on Fat, am conceput Dieta ketogenică bogată în fibre sub forma unui regim alimentar uşor de urmat, care să optimizeze metabolismul, bazat pe cercetarea ştiinţifică în domeniul ketogenezei nutriţionale şi a fibrelor alimentare.
    2. Am testat ştiinţific Dieta ketogenică cu aport crescut de fibre pe un grup de femei, iar rezultatele au fost incredibile. Atunci când am văzut câte beneficii au urmat pentru trupul, pielea, mintea şi hormonii lor, am ştiut că acesta era un program alimentar care avea capacitatea de a optimiza metabolismul.
    3. Sunt conştientă că acest program vă poate ajuta la fel de mult cât m-a ajutat şi pe mine. Sunt deopotrivă soţie, mamă şi om de afaceri, şi am putut simţi efectele unui metabolism care funcţiona cu dezavantaje majore, uneori foarte profunde.
    Aceste experienţe au devenit fundamentul Dietei ketogenice cu aport crescut de fibre şi m-au inspirat să găsesc răspunsuri. Răspunsuri care mi-au transformat viaţa. Şi sper că aceste răspunsuri vor transforma şi viaţa voastră.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0515 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.