Divinitatea lăuntrică
27,00 lei
30,00 lei (-10%)

Divinitatea lăuntrică

Divinitatea lăuntrică
-10%
Preț: 27,00 lei
30,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-274-7
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: 2
Pagini: 288
Format: 13X20

DESCRIERE

Divinitatea lăuntrică

Sri Vasudeva

 
 
 

 Pentru mulți dintre noi, activitățile lumești obișnuite, de fiecare zi, au prioritate față de cele spirituale, făcându ne să pierdem din vedere adevăratul scop și adevărata direcție în viață. Din acest motiv, Dumnezeu ne cinstește uneori cu prezența sufletelor iluminate, care ne ajută să ne redirecționăm viața și să dea sens existenței noastre. Sri Vasudeva este un astfel de suflet. 

Esența discursurilor sale, oferită în seminarele de meditații și alte programe, este distilată în cartea de față. Învățăturile lui sunt prezentate într-o manieră simplă și practică și au o atracție universală, care poate fi înțeleasă și urmată în cadrul oricărei religii. Înrâurirea lor adâncă răsare din profunzimea propriei sale trăiri divine. Cunoașterea sa izvorăște din starea de Adevăr Suprem în care el se află permanent.

----------------------------

Doctor în inginerie la Universitatea Indiilor de Vest, a fost fascinat de timpuriu de învățăturile Yoga. 

La vârsta de 20 de ani, dezamăgit de preocupările lumești, a simțit dorința puternică de realizare a Sinelui, așa că s-a dus în India, căminul lui strămoșesc și pământ renumit pentru marii săi Maeștri Spirituali. Acolo, Energia Divină din el s-a trezit și a început o intensă transformare spirituală, în urma căreia el a ajuns într-o stare de deplină pace lăuntrică și unitate cu Divinul.

Sri Vasudeva conduce seminare de meditații și colocvii în Trinidad și Tobago, care au transformat viața a sute de căutători. Învățăturile lui sunt universale și nu-i aparțin niciunei religii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

9,00 lei
10,00 lei (-10%)
Created in 0.0590 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13