Karma şi dreptul divin - Trezirea spirituală şi conştiinţa de sine - De la sex la îndumnezeire - editie brosata

Karma şi dreptul divin - Trezirea spirituală şi conştiinţa de sine - De la sex la îndumnezeire - editie brosata
thumbthumb
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 192

DESCRIERE

„Accesul la Lumină nu te face mai bun, accesul la întuneric nu te face neapărat mai rău. Pentru că, până la urmă, se pune problema stăpânirii propriilor instincte, sau rezolvarea propriilor instincte, sentimente şi gânduri. Să înţelegi pentru ce si de ce se întâmplă lucrurile.
Învăţaţi să vă deschideţi mintea şi să înţelegeţi principiile care guvernează acest Univers, această lume. Lumea spirituală este ca si cum te-ai duce într-o tară nouă. Te duci într-o tară nouă, ea are legile ei - dacă nu le ştii, plăteşti.
Dacă ştiu care este dreptul meu divin, atunci ştiu cum să îl cresc şi înseamnă că m-am si înţelepţit, iar dacă m-am întelepţit, înseamnă că reuşesc să scap de anumite probleme care mă ţin în loc referitor la sex, bani, iubire, relaţii, femei, bărbaţi, oameni, şefi, subalterni, deci, automat, sunt pe cale să urc. Şi asta e tot. în esenţă este foarte simplu..." (Ovidiu-Dragoş Argeşanu)

 

Cuprins:

Karma şi dreptul divin ... 7

Trezirea spirituală şi conştiinţa de sine ... 52

De la sex la îndumnezeire ... 96

 

 

Autor:

Ovidiu Dragos Argesanu

Limba: romana

Nr.pagini: 192

Dimensiuni: 14X20

An aparitie: 2013

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0205 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.