EVALUAREA NAȚIONALĂ 2018 LA FINALUL CLASEI A VI-A. MATEMATICĂ ȘI ȘTIINȚE. 55 DE TESTE CU REZOLVĂRI

Preț: 16,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-47-2590-8
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 144
Format: 20x26

DESCRIERE

EVALUAREA NAȚIONALĂ 2018 LA FINALUL CLASEI A VI-A. MATEMATICĂ ȘI ȘTIINȚE. 55 DE TESTE CU REZOLVĂRI

Bogdan ANTOHE; Florin ANTOHE; Marius ANTONESCU; Lucia POPA; Agnes VOICA

Lucrarea de faţă se adresează elevilor de clasa a VI-a care, la finalul anului şcolar, vor susţine proba de „Matematică şi Ştiinţe” din cadrul Evaluării Naţionale. Elaborată în conformitate cu programele şcolare în vigoare, cartea cuprinde 55 de teste de evaluare transdisciplinară cu sugestii de rezolvare.

Această evaluare are deja o tradiţie de câţiva ani în învăţământul românesc. Ea nu reprezintă un examen sau un concurs, ci are un caracter formativ, de diagnoză şi prognoză, cadrul didactic urmărind de fapt optimizarea, reglarea şi ameliorarea procesului de predare-învăţare. Rezultatele obţinute la această evaluare oferă profesorului posibilitatea de a elabora planuri individualizate de învăţare, iar părinţilor, un reper al progresului şcolar al propriilor copii.

Vă dorim tuturor succes deplin!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0607 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.