Matematică. Algebră, geometrie. Caiet de lucru. Clasa a 8-a. Semestrul I. Consolidare

Matematică. Algebră, geometrie. Caiet de lucru. Clasa a 8-a. Semestrul I. Consolidare
Preț: 16,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-47-2607-3
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 176
Format: 20x26

DESCRIERE

Matematică. Algebră, geometrie. Caiet de lucru. Clasa a 8-a. Semestrul I. Consolidare

Florin ANTOHE; Marius ANTONESCU; Marin CHIRCIU; Marian HAIDUCU; Lucia POPA; Octavian STROE; Agnes VOICA

Cea mai populară și mai longevivă colecție de matematică din România, MATE 2000+, a Editurii Paralela 45, reprezintă de mai bine de două decenii suportul numărul 1 de învățare a matematicii pentru majoritatea elevilor din învățământul preuniversitar, atât pentru activități matematice standard, de consolidare și aprofundare, cât și pentru activități de ameliorare și dezvoltare, în conformitate cu programele școlare în vigoare în 2017.

Seriile actuale  ale  acestei colecții, sugestiv redenumită NOUA MATE 2000+, oferă o gamă diversă de exerciții și probleme, sugestii metodice de predare și învățare diferențiată, precum și posibilitatea de a elabora planuri de predare-învățare-evaluare în funcție de nevoile reale ale elevilor.

Prezentată sub forma unui CAIET DE LUCRU modern, lucrarea de față se constituie ca un veritabil ghid dedicat activităților de CONSOLIDARE ȘI APROFUNDARE a învățării, prin exersarea unui număr mai mare și mai divers de exerciții și probleme și  abordarea unor conținuturi suplimentare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0213 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.