Evaluarea națională de la finalul clasei a VIII-a. LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. 100 de teste

Evaluarea națională de la finalul clasei a VIII-a. LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. 100 de teste
Preț: 18,99 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786068948195
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 248
Format: 17x24
Categoria: Clasa VIII - a

DESCRIERE

Evaluarea națională de la finalul clasei a VIII-a. LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. 100 de teste

Emilia Borza, Loredana Carcea, Irina Roxana Georgescu, Florentina Leucuția, Gabriela Simona Medan

 

50 de teste de evaluare curentă și 50 de teste sumative conform modelului de examen.

Prezenta lucrare propune o viziune proaspătă cu privire la evaluarea națională, pentru că reamintește tuturor celor implicați un lucru foarte important: ce anume evaluează, de fapt, acest examen.

Testele propuse sunt, de aceea, concepute plecând dinspre competențe, astfel încât să urmărească felul cum este receptat mesajul scris, din texte literare și non-literare, în scopuri diverse, și dacă elevul știe să utilizeze corect și adevat limba română în producerea de mesaje scrise.

Primele 50 de teste sunt teste de evaluare curentă, care vizează punctual competențele specifice din programă și necesită un timp scurt pentru rezolvare, iar ultimele 50 de teste reprezintă un antrenament în condiții similare cu cele din examen, asigurând, prin cerințele propuse, recapitularea întregii materii.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0604 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.