LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. Pregătire completă pentru clasele a VII-a și a VIII-a și pentru evaluarea națională

LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. Pregătire completă pentru clasele a VII-a și a VIII-a și pentru evaluarea națională
Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 416
Format: 17x24

DESCRIERE

LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. Pregătire completă pentru clasele a VII-a și a VIII-a și pentru evaluarea națională

Elena Cârstocea, Monica H. Columban, Horia Corcheș, Dorina Kudor, Lenuța Sfîrlea

 

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 şi se regăseşte la poziţia nr. 258 din anexa Ordinului.
Această lucrare a fost realizată în conformitate cu Metodologia de organizare şi desfăşurare a Evaluării Naţionale pentru absolvenţii clasei a Vlll-a şi vizează evaluarea competenţelor
generale şi specifice prevăzute de programa în vigoare pentru Limba şi literatura română, aprobată prin ordinul ministrului educaţiei naţionale nr. 4431/2014. 
 

Lucrarea de față cuprinde tot ceea ce le este necesar elevilor pentru învățarea, recapitularea, sistematizarea și exersarea conținuturilor prevăzute de programă, atât la limba, cât și la literatură română, de la elementele principale de teorie și sarcini diverse de exersare până la exemple de compuneri. În plus, prin cele peste 50 de teste propuse, elevii se pot familiariza cu structura subiectului de examen, parcurgând astfel toată materia.

In sesiunile de avizare din ianuarie și aprilie 2018, Ministerul Educației Naționale a publicat lista de auxiliare avizate. Nu mai puțin de 230 de cărți Art Educațional și Art Klett sunt prezente în această listă. Aceste titluri sunt marcate, cu roșu, pe pagina de produs, prin formularea "Avizat de M.E.N. 2018".

 

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0245 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.