Evaluarea națională la finalul clasei a VI-a. LIMBĂ ȘI COMUNICARE

Evaluarea națională la finalul clasei a VI-a. LIMBĂ ȘI COMUNICARE
Preț: 18,99 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786068954714
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: 2016
Pagini: 216
Format: 16.5X24

DESCRIERE

Evaluarea națională la finalul clasei a VI-a. LIMBĂ ȘI COMUNICARE

Florin Ionita, Florentina Samihaian, Maria Ionita, Ana Gabriela Dragomirescu

 
 

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 şi se regăseşte la poziţia nr. 212 din anexa Ordinului.
Această lucrare a fost realizată în conformitate cu Metodologia de organizare şi desfăşurare a Evaluărilor Naţionale la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a în vigoare şi vizează evaluarea unor competenţe din aria curriculară „Limbă şi comunicare" (competenţele generale şi specifice prevăzute de programele în vigoare pentru Limba şi literatura română şi, respectiv, pentru Limba modernă 1, clasele a V-a - a VIII-a). 

Volumul de față reprezintă un auxiliar didactic care contribuie la dezvoltarea competenței de lectură a elevilor, nu doar pentru a face față cu brio examenului de Evaluare Națională de la finalul clasei a VI-a, ci și pentru a deveni cititori experimentați, care să poată beneficia de toate deschiderile oferite de textele citite.

 

Itemii variați (cu alegere duală și multiplă, de asociere, de completare, cu răspuns scurt, compuneri libere etc.) și descriptorii de evaluare au fost construiți conform componentelor fundamentale ale literației în domeniul lecturii, așa cum sunt definite acestea în Cadrul de referință PISA pentru lectură.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0508 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.