Evita cancerul - Christiana

DESCRIERE

Evita cancerul - Christiana

Dr. Pavel Chirila

14 reguli de aur pentru a evita cancerul

Regula nr. 1 - Credeți în Dumnezeu, rugați-vă Lui: Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine, păcătosul. Rugați-vă cât puteți de mult.

Regula nr. 2 - Bine ar fi să vă asigurați în medie șapte ore de somn pe noapte.

Regula nr. 3 - Beți apă curată și suficientă. Bine ar fi să fie o apă extrasă de la adâncime. Mâncați de două-trei ori pe zi, numai alimente curate, și bine ar fi să nu mâncați carne.

Regula nr.4 - Să nu aveți locuința în preajma liniilor de înaltă tensiune sau a undelor de înaltă frecvență.

Regula nr. 5 - Să nu trăiți sub o poluare fonică.

Regula nr. 6 - Trăiți în pace cu toți oamenii.

Regula nr. 7 - Să nu mâncați zahăr.

Regula nr. 8 - Să nu mâncați făină albă.

Regula nr. 9 - Hormonii luați abuziv cresc incidența cancerului în zona genitală la femei (sân, col uterin, ovar, uter). Evitați pilula contraceptivă, pilula de a doua zi, hormonii de substituție la menopauză, tratamentele hormonale prelungite.

Regula nr. 10 - Expunerea abuzivă la razele UV (ultraviolete) favorizează apariția cancerului de piele (melanom). Melanomul este un cancer agresiv. Nu vă expuneți abuziv la soare, nici la ultraviolete.

Regula nr. 11 - Fumatul și expunerea prelungită la pulberi profesionale favorizează instalarea cancerului la plămâni. 85% din bolnavii cu cancer pulmonar sunt fumători. Nu fuma! Fumatul creează dependență.

Regula nr. 12 - Postitorii fac rar cancer. Postește periodic.

Regula nr. 13 - Mișcarea fizică este benefică în prevenirea cancerului. Fă zilnic mișcare: plimbare, înot, metanii, gimnastică!

Regula nr. 14 - Stările conflictuale agravează efectele devastatoare ale stresului de orice natură. Trăiește în pace cu toată lumea!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0191 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.