Farmecele Ellei - Mihaela Chitac

Farmecele Ellei - Mihaela Chitac
PRP: 30,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 26,40 lei
Diferență: 3,60 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786068782478
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 88

DESCRIERE

Farmecele Ellei

Mihaela Chitac

In peisajul atit de diversificat al liricii noastre feminine Mihaela Marilena Chitac este o poeta interesanta, evoluind intr-un registru specific. Afinitati cu poetica lui Ion Barbu sint de ordinul evidentei. Autoarea se mentine programatic in spatiul unui ermetism din care nu lipsesc valentele muzicale.
Putem vorbi la Mihaela Marilena Chitac si de o reprezentare picturala a realitatii, ea filtrind culorile (senzatiile) printr-o retina personala extrem de flexibila. Nu intimplator volumul de debut se numeste Culoare prin cuvint (Ed. Didactica si Pedagogica, Bucuresti, 2006).
Pentru Mihaela Marilena Chitac ritmurile, cadenta si ecoul acustic sint la fel de importante ca substratul ideatic. Dar, dincolo de atentia acordata vesmintului lexical, descoperim in poezia sa un neistovit efort de evitare a platitudinii. Exista aici mult artificiu, adica mestesug, deci elaborare, dar totdeauna dublate de candori si evanescente din care in final sa rezulte un discurs elevat, calofil si plin de subtilitati.
Victor  Teisanu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0187 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.