Femei puternice. Un ghid pentru femeile care doresc sa traiasca o viata de succes

Femei puternice. Un ghid pentru femeile care doresc sa traiasca o viata de succes
-10%
thumbthumb
Preț: 18,00 lei
20,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 127

DESCRIERE

Femei puternice. Un ghid pentru femeile care doresc sa traiasca o viata de succes - Louise L. Hay


O carte de mare inspiraţie in care autoarea de bestselleruri Louise L. Hay ne învaţă însă că principalele schimbări la care vom asista în această perioadă fascinantă sunt cele „interioare“.

Ea ne explică faptul că atunci când femeile vor fi dispuse să schimbe acest „teren interior“, ele vor opera pe un nivel foarte diferit al vieţii, mult mai înalt.


…la început de mileniu, tot mai mulţi oameni vorbesc despre schimbările care se vor petrece cu Pământul.

Scopul lui Louise este să ajute toate femeile să experimenteze iubirea de sine, preţuirea de sine, respectul de sine, şi să ocupe unloc important în societate. În maniera ei inimitabilă, răspicată, dar plină de afecţiune, ea ne oferă o perspectivă foarte limpede asupra manierei în care femeile de toate vârstele şi din toate categoriile sociale pot îndeplini acest scop, astfel încât să îşi trăiască următorii ani în maniera cea mai productivă cu putinţă, care să le împlinească şi să le umple de satisfacţie.


Fragment din carte


…foarte multe femei îşi pun întrebarea: „Cum m-aş putea simţi împlinită fără un partener?

Această idee pare să le înspăimânte. Noi trebuie să ne recunoaştem însă temerile şi să le transcendem. În acest scop, fă o listă cu toate temerile tale (intitulată DE CE MĂ TEM…), citeşte-o cu atenţie, apoi începe să îţi dizolvi aceste temeri.

Nu trebuie să te lupţi cu ele, căci în acest fel nu vei face decât să le transferi puterea ta. Fă o meditaţie de vizualizare şi dizolvă-ţi efectiv fiecare temere în parte într-un flux de apă curgătoare, lăsând apa să o ducă la vale.

Transformă apoi temerea respectivă într-o afirmaţie pozitivă. Astfel, „mă tem că nimeni nu mă va iubi vreodată” se poate transforma în „eu sunt o persoană importantă, şi mă iubesc profund şi sincer pe mine însămi”.

Dacă nu suntem capabile să ne acordăm noi înşine iubirea pe care o merităm, nimeni altcineva nu ne va iubi cu adevărat. Nu-ţi pierde timpul căutând ceva ce nu există deocamdată în viaţa ta. Începe prin a fi plină de afecţiune şi de gingăşie faţă de tine însăţi. Lasă-ţi corpul şi inima să experimenteze ce înseamnă să te simţi iubită.

Tratează-te regeşte, aşa cum ţi-ai dori să te trateze un iubit. Aproape toate femeile din lume trăiesc singure la un moment dat din viaţa lor, fie când sunt tinere şi nemăritate, fie după ce divorţează, fie ca văduve.

După părerea mea, TOATE femeile, inclusiv cele care sunt angrenate în relaţii de cuplu armonioase în momentul prezent, trebuie să îşi pună întrebarea: „Mă simt pregătită să trăiesc singură?” Atunci când depinzi în totalitate de altcineva care are grijă de tine, tu nu te afli în contact cu resursele tale interioare.

Chiar dacă eşti angrenată într-o relaţie de cuplu, tu ai nevoie de perioade de singurătate în care să descoperi cine eşti şi în care să te gândeşti la scopurile tale şi la schimbările pe care intenţionezi să le introduci în viaţa ta.

Perioadele în care suntem singure pot fi la fel de satisfăcătoare ca şi cele pe care le petrecem în compania altor oameni, mai ales dacă facem din gândurile noastre prietenele noastre.

………………………

…in zilele noastre, o femeie nemăritată are întreaga lume în faţa ei. Ea se poate înălţa oricât de mult doreşte, în funcţie de capacitatea ei şi de încrederea ei în sine. Poate călători, îşi poate alege slujba pe care şi-o doreşte, poate face foarte mulţi bani, poate avea foarte mulţi prieteni şi îşi poate dezvolta o mare preţuire de sine.

Dacă doreşte, ea poate avea inclusiv parteneri de sex şi relaţii pline de iubire. Femeile moderne pot alege să facă un copil fără să fie măritate şi fără ca societatea să le respingă, aşa cum putem vedea în cazul multor actriţe renumite sau al altor figuri publice. Femeile moderne îşi pot crea propriul stil de viaţă, aşa cum doresc.

Există foarte multe femei din această lume care nu vor avea niciodată o relaţie pe termen lung cu un bărbat. Unele rămân singure întreaga viaţă. La ora actuală, în Statele Unite există aproximativ 122 de milioane de bărbaţi şi 129 de milioane de femei. Acest decalaj este încă şi mai mare în alte ţări, inclusiv în Franţa.

De aceea, viaţa trăită fără un partener de cuplu este mai larg răspândită ca oricând. Personal, nu consider că această statistică reprezintă neapărat o tragedie, ci mai degrabă o oportunitate pentru evoluţia femeilor.

Atunci când oamenii nu fac singuri schimbările care se impun, viaţa le dă o mână de ajutor şi îi forţează să le facă. Spre exemplu, dacă nu îşi dau demisia dintr-o slujbă pe care o detestă sincer, se „întâmplă” să fie CONCEDIAŢI.

………………………


CUPRINS

Elogii şi mărturii legate de cartea Femei puternice

Introducere

Capitolul 1
Să începem: Avem foarte multe de făcut şi de învăţat

Capitolul 2
Schimbarea percepţiei în publicitate: Cultivarea preţuirii de sine a femeii

Capitolul 3
Alegerea unor gânduri şi convingeri pozitive

Capitolul 4
Relaţia ta cu… tine însăţi

Capitolul 5
Copiii, maternitatea şi preţuirea de sine

Capitolul 6
Creează-ţi o stare de sănătate optimă

Capitolul 7
Explorarea sexualităţii

Capitolul 8
Ia atitudine dacă eşti hărţuită sexual

Capitolul 9
Îmbunătăţeşte-ţi calitatea vieţii pe măsură ce îmbătrâneşti

Capitolul 10
Construirea unui viitor financiar sigur

Capitolul 11
Femeile în sprijinul femeilor

Concluzie

Lecturi recomandate

Despre autoare

Limba: romana
Nr. pagini: 127 
Dimensiuni: 13X20
An aparitie: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1064 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.