Fizica, culegere de probleme propuse si rezolvate pentru clasa a IX-a si Bacalaureat - Mihaela Chirita

Fizica, culegere de probleme propuse si rezolvate pentru clasa a IX-a si Bacalaureat - Mihaela Chirita
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8010-56-4
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 334
Format: 16,5X23,5

DESCRIERE

Fizica, culegere de probleme propuse si rezolvate pentru clasa a IX-a si Bacalaureat

Mihaela Chirita

 
 
 

Culegerea de probleme sugerate si rezolvate pentru clasa a IX-a si Bacalaureat, propusa de doamna profesoara Mihaela Chirita de la Colegiul National Sfantul Sava, Bucuresti, cuprinde un numar de probleme reprezentative din toate capitolele optica si mecanica, structurate conform programei scolare. Culegerea contine toate notiunile prevazute in programa scolara a MEN. Gradul de dificultate a problemelor este diferentiat. La inceput, nivelul este  simplu, vizand competente de baza, precum definitii si formule, ulterior  terminand cu probleme cu grad ridicat de dificultate. 

Pe langa problemele clasice cunoscute de elevi si selectionate din lucrarile unor autori de referinta, culegerea contine si probleme asemanatoare cu problemele date la examenele de bacalaureat. Tratarea problemelor este facuta intr-o ordine apreciata ca fiind optima, de la simplu la complex. Culegerea contine rezolvarile detaliate ale tuturor problemelor, explicatiile fiind argumentate riguros stiintific.

Culegerea este avizata de Ministerul Educatiei Nationale cu OMEN nr.3530 din 04.04.2018

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0497 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.