Culegere de probleme propuse si rezolvate. Fizica clasa a IX-a si bacalaureat - Mihaela Chirita

Culegere de probleme propuse si rezolvate. Fizica clasa a IX-a si bacalaureat - Mihaela Chirita
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786068010564
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 336
Format: 15 x 23.5

DESCRIERE

Culegere de probleme propuse si rezolvate. Fizica clasa a IX-a si bacalaureat

Mihaela Chirita

Culegerea de probleme de Fizica propuse si rezolvate pe care le-am analizat acopera toate capitolele de Fizica predate in liceele din Romania. De asemenea, ele sunt destinate si pregatirii recapitulative pentru bacalaureat.

 

Culegere fizica probleme rezolvate clasa 9 si Bacalaureat, propusa de doamna profesoara Mihaela Chirita de la Colegiul National Sfantul Sava, Bucuresti, cuprinde un numar de probleme reprezentative din toate capitolele termodinamica si electricitate, structurate conforrn programei scolare.

 

Problemele sunt reprezentative pentru materia de liceu, ele asigura un nivel bun de pregatire a elevilor, in special a candidatilor la facultatile tehnice sau de medicina. Culegere probleme rezolvate fizica clasa 9 contine toate notiunile prevazute in programa scolara a MEN.

 

Gradul de dificultate a problemelor este diferentiat. La inceput, nivelul este simplu, vizand competente de baxa, precum definitii si forrnule. Ulterior terminand cu probleme cu grad ridicat de dificultate.

 

Pe langa problemele clasice cunoscute de elevi si selectionate din lucrarile unor autori de referinta, culegere fizica clasa 9 contine si probleme asemanatoare cu problemele date la examenele de bacalaureat.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0279 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.