Gateste pentru dragostea ta

Gateste pentru dragostea ta
thumbthumb
Preț: 8,00 lei
Disponibilitate: în stoc - in stoc
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 127
Categoria: Carti de Bucate

DESCRIERE

Gateste pentru dragostea ta. Retete afrodiziace - Valentina Iordan


Iubirea şi, mai ales, ce este ea, au reprezentat dintotdeauna subiecte controversate. Definirea lor a fost încercată din cele mai vechi timpuri de către teologi, filosofi şi oameni de ştiinţă, căpătând cele mai variate formulări.

Mai recent, s-a stabilit că relaţia dintre doi parteneri este consecinţa unor reacţii chimice produse în organism, având la bază existenţa anumitor hormoni, de cantitatea lor depinzând intensitatea şi durata sentimentelor celor doi.

Tot de curând, anumiţi cercetători au definit iubirea ca fiind o boală psihică, asemănătoare dependenţelor de diverse droguri. Din fericire (sau nu), tot ei au ajuns la concluzia că orice îndrăgostit se vindecă de această „boală" în maxim 4 ani, fără tratament.

Ce declanşează însă reacţiile chimice cu pricina nu a prea reuşit însă nimeni să explice foarte exact.

De-a lungul timpului, din practică, oamenii au observat totuşi că există anumite ingrediente care, adăugate în mâncare sau în băutură, pot aprinde simţurile sau îi pot duce la starea de extaz în timpul raporturilor intime.

Tocmai pe aceste observaţii se bazau şi magicienii care pregăteau diverse filtre de amor la cererea îndrăgostiţilor fără speranţă.

În vremurile noastre, niciun om civilizat nu mai apelează la poţiuni magice pentru atragerea persoanei iubite, însă poate recurge la mici trucuri culinare care îi vor fi de ajutor într-o relaţie.


Fragment din carte


CREMĂ DE MANGO CU GHIMBIR

Dificultate: mică
Pregătire: 10 min.
Preparare: 15 min.

Ingrediente

2 porţii
4 mango
1 bucată rădăcină de ghimbir
1 păstaie de vanilie
60 g unt nesărat
1 lingură zahăr pudră

Preparare:

Taie fructele de mango jumătăţi, pe lungime, şi scoate-le sâmburii. Scobeşte pulpa fructelor cu ajutorul unei linguriţe, lăsând coaja intactă.

Curăţă ghimbirul de coajă, apoi toacă-l mărunt - îti trebuie aproximativ o linguriţă. Despică păstaia de vanilie pe lungime. Pune într-o crăticioară pulpa de mango, vanilia, untul şi ghimbirul tocat şi înăbuşă-le timp de 15 minute, apoi scoate păstaia de vanilie.

Pune amestecul în vasul blenderului şi pasează-le câteva secunde.

Lasă compoziţia să se răcească, apoi umple cu ea jumătăţile de coajă păstrate. Presară zahărul pudră şi serveşte-le.


CUPRINS


Argument

Ingrediente afrodiziace

Antreuri şi gustǎri

Feluri principale

Deserturi

Bǎuturi

Index

Limba: romana
Nr. pagini: 127
Dimensiuni: 13X20
An aparitie: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0928 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.