Horoscop 2015. Dragoste, bani, cariera, sanatate

Horoscop 2015. Dragoste, bani, cariera, sanatate
thumbthumb
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 111

DESCRIERE

Horoscop 2015. Dragoste, bani, cariera, sanatate. Horoscop detaliat pentru toate zodiile. Camelia Patrascanu de Camelia Patrascanu

...din carte:

SĂGETĂTOR
Dragoste


Uranus este plasat în zona pasiunii şi a iubirii, încă din anul 2011 şi garantează faptul că inima voastră tresaltă la orice semnal. Nu este un lucru neapărut nou, dar iată că şi tranzitul acestui astru vine în susţinerea personalităţii voastre. Vă întâlniţi cu o astfel de perioadă!!! o dată ia 84 de ani, aşa că merită să profitaţi din plin de energia dată de această planetă - deşi probabil nu mai era cazul să fiţi îndemnaţi în acest sens.

Uranus vă sugerează până în 2018 să fiţi sinceri cu sentimentele voastre.

Să vă manifestaţi faţă de ceilalţi cu onestitate, să căutaţi relaţiile în care vă simţiţi cu adevărat liberi. Este un tranzit valoros mai ales pentru Săgetătorii tineri, care au nevoie de un imbold astral pentru a-şi recunoaşte sentimentele şi a avea curajul să intre într-o relaţie.

Este de asemenea, o planetă a precocităţii sentimentale. Săgetătorii adolescenţi se pot îndrăgosti, îşi pot asuma timpuriu maturitatea sentimentală şi sexuală - părinţii pot avea surprize în acest sens. Poate nu sunt îndeajuns de pregătiţi, dar nu trebuie să fie descurajaţi, pentru că la nivelul aspiraţiilor şi pornirilor sufleteşti, sunt foarte hotărâţi să îşi ia în serios responsabilităţile de parteneri, logodnici, chiar de soţi sau părinţi.

Chiar dacă nu există suficientă experienţă - sau nu aveţi toate răspunsurile - poate că pornirea pe care o aduce acest tranzit uranian trebuie susţinută, îndemnul lăuntric şi dorinţa de a iubi din toată inima sunt prea frumoase, prea sincere şi puternice pentru a fi înnăbuşite. Nu merită să vă lăsaţi afectaţi tot restul vieţii de riscurile unei frustrări sau ale unei respingeri.

Aşa că tinerii Săgetători pot dori să trăiască foarte romantic o poveste de iubire, la o vârstă fragedă, dar în acelaşi timp să îşi asume mari angajamente. Părinţii sau adulţii din preajma lor ar face bine să-i sprijine în deciziile pe care le iau.

Cu atât mai mult cu cât şi Jupiter în Leu, în prima jumătate a anului, reprezintă o poziţie foarte cavalerească, mai ales pentru băieţii Săgetători, însă şi pentru fete, de ce nu, acestea fiind cunoscute drept amazoanele zodiacului. Ele pot să îşi asume angajamente sentimentale, la fel de bine ca bărbaţii.

Aspiraţiile mari, legate de iubire - de iniţiative pornite din dragoste, trebuie susţinute (de părinţi). Sigur că pe parcurs vor veni confruntări cu probleme concrete, cu lipsa de maturitate, fluctuaţii în angajament - de multe ori chiar sentimentul de prizonierat în relaţie şi în deciziile luate. Dar sunt normale! Fără sprijin, poate fi mai greu pentru o persoană tânără sau lipsită de experienţă să îşi trăiască până la capăt, demn, dorinţa î l! de romantism -care poate nu a fost deloc greşită.

Limba: romana
Nr. pagini: 111
Dimensiuni: 15X22
An aparitie: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0569 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13