Index ayurvedic sistematic selectiv - vol. 2

Index ayurvedic sistematic selectiv - vol. 2
Preț: 36,75 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 288
Format: 14.5x20.5
Categoria: Carti Stiinta

DESCRIERE

Index ayurvedic sistematic selectiv - vol. 2

Andrei Gamulea, Aurora Nicolae

 
 
Am selectat pentru acest al doilea volum al celei de-a doua ediţii a lucrării "Index ayurvedic sistematic selectiv" alte 62 de plante medicinale şi aromatice care, împreună cu cele 62 de plante medicinale selectate pentru volumul 1, sunt toate utilizate în mod curent în România pentru proprietăţile lor terapeutice remarcabile.
    În cadrul acestei lucrări au fost sistematizate o serie de proprietăţi terapeutice ale plantelor medicinale româneşti folosind o metodologie inovatoare de cercetare şi de caracterizare ayurvedică a plantelor, ce a rezultat în urma mai multor ani de studiu şi de pregătire în domeniul Ştiinţei milenare a sistemului tradiţional Ayurveda.
    Considerăm această lucrare o deschidere originală pentru o nouă ştiinţă terapeutică naturală, care nu poate fi rezumată doar la sistemul tradiţional indian şi nici la tradiţia populară românească, aceasta fiind în realitate o sinteză complexă ce este bazată atât pe principiile terapeutice de bază din Ayurveda, cât şi pe cunoaşterea profundă a structurii fiinţei umane. Această sinteză reprezintă dezvoltarea şi valorificarea unor aspecte fundamentale ale Ştiinţei milenare a sistemului Ayurveda.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0339 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.