Initiere in Reiki

Initiere in Reiki
thumbthumb
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-93202-3-5
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 235
Format: 13X20

DESCRIERE

RISVAN VLAD RUSU este Maestru pe numeroase sisteme Reiki şi Maestru Qi Gong şi practică printre altele şi terapiile complementare prin masaj energetic, presopunctură, Tsubo şi Shiatsu. Una din specializările sale principale este Metafizica Chineză cu toate ramurile acesteia – BaZi, Feng Shui, Vi Jing, Mian Xiang şi ZeRi – având o practică de peste 12 ani în aceste domenii şi este membru în mai multe organizaţii internaţionale de profil.

Este practicant al metodelor de eficientizare mentală şi de manifestare prin intenţie, metoda Silva şi Mental Healing şi este membru in Silva Masters Circle şi in Asociaţia Internaţională a Absolvenţilor de Metoda Silva.

Avid căutător al adevărului şi al cunoaşterii, autorul este practicant al formelor de terapie şi de meditaţie budistă şi a colaborat cu diverşi Lama tibetani pentru desluşirea misterelor terapiei tibetane prin gândire – „Empty Mind Therapy”.

LUCRAREA DE FAŢĂ este menită să fie un ghid care să îndrume practicanţii Reiki în folosirea cât mai eficientă a tehnicilor şi metodelor de tratament şi de autotratament astfel încât să reuşească in cel mai scurt timp să-şi însuşească cele mai importante proceduri specifice acestei arte de vindecare orientale.

Cu fiecare capitol în parte, lucrarea introduce într-un format simplu de urmărit, concepte suplimentare utile practicantului şi destinate atât aplicării personale – in viaţa de zi cu zi – cât şi practicii terapeutice profesionale.

De la fondatorul acestei tradiţii de vindecare – Mikao Usui – şi până la diversitatea practicilor pe care le cunoaşte astăzi, REIKI se evidenţiază ca un mod ideal şi simplu de aplicat pentru a ne îmbunătăţi viaţa şi de a ne relaxa, promovând astfel sănătatea şi armonia.

Limba: Romana
Nr.pagini: 235
Dimensiuni: 13x20
An aparitie: 2013

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0539 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13