Jocul inițiatic al rostirii magice

Jocul inițiatic al rostirii magice
Preț: 98,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2022
Pagini: 168+42 lamele

DESCRIERE

Jocul inițiatic al rostirii magice

Un fermecător joc lăuntric al expresiei emoționale

 

Un set cu 42 de lamele şi o broşură explicativă cu 168 de pagini

 

Acest joc este dedicat tuturor copiilor. Tuturor celor care au sufletul trezit și vor să regăsească candoarea și puritatea copiilor.

Copilului interior al fiecăruia dintre noi, o fetiță visătoare, generoasă și entuziastă, cu sclipiri aurii în ochi, sau un băiețel ștrengar, pus pe șotii, dar dornic să descopere noi tărâmuri și ființe de basm. El ne arată, dansând și zburdând, cărările minunării.

Tuturor copiilor invizibili, dar foarte prezenți, pe care i-am întâlnit în energia adulților pasionați și care au deschis pentru noi căile inspirației. Tinerilor liceeni și altor creatori de jurnale de călătorie către interior. Ei conturează, prin radiația lor, aceeași cale unică, fără limite, către un viitor mai uman.

 

Tuturor micilor călători, zâne sau magicieni ai rostirii magice, pe care covorul zburător îi poartă în afara pereților școlilor... Cu fiecare cuvânt, ei construiesc legături invizibile cu câmpul infinit al posibilităţilor benefice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - DIVINATIE, ASTROLOGIE

Created in 0.0199 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.