JURNALUL MEU SCOLAR PENTRU VACANTA. LIMBA SI LITERATURA ROMANA. MATEMATICA. CLASA A IV-A

JURNALUL MEU SCOLAR PENTRU VACANTA. LIMBA SI LITERATURA ROMANA. MATEMATICA. CLASA A IV-A
Preț: 17,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-47-2515-1
Editura:
Anul publicării: 2017
Ediția: I
Pagini: 136
Format: 20X26

DESCRIERE

JURNALUL MEU SCOLAR PENTRU VACANTA. LIMBA SI LITERATURA ROMANA. MATEMATICA. CLASA A IV-A

Marinela Scripcariu, Camelia Ioana Iovanas, Bianca Sabou

 

 

Dragi părinţi, profesori şi elevi,
A fost confirmat ştiinţific: pe timpul vacanței de vară, copiii pot uita chiar mai mult de 30 % din cunoștințele acumulate în timpul școlii. O oră la câteva zile de pregătire suplimentară în vacanță, sub forma jocului, nu contravine prevederilor Ministerului Educației!

Jurnalul meu școlar pentru vacanță - Limba şi literatura română. Matematică. Clasa a IV-a este aliatul perfect care asigură, prin exercițiile și activitățile creative propuse, un dozaj echilibrat între învățare și recreere, astfel încât elevii să înceapă clasa următoare plini de încredere în propriile forțe.

În deplin acord cu programa școlară în vigoare, acest Jurnal este, totodată, un instrument de autocunoaștere care îi provoacă pe elevi să-și depășească limitele imaginației și creativității.

Editura PARALELA 45 – editura elevilor premianți!

Dragi profesori,
acest caiet este ideal și pentru programul Școala după scoală/After school!
El poate fi folosit zilnic la matematică șlimba și literatura română pentru consolidarea competențelor dobândite, pentru aprofundarea învățării sau pentru recuperarea anumitor cunoștințe și deprinderi insuficient însușite.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0212 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.