O vacanță de poveste. Clasa I. Caiet de activități Cleopatra Mihăilescu, Tudora Piţilă

O vacanță de poveste. Clasa I. Caiet de activități Cleopatra Mihăilescu, Tudora Piţilă
Preț: 14,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786068954059
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 48
Format: 26 x 20 x 0.2 cm

DESCRIERE

O vacanță de poveste. Clasa I. Caiet de activități

Cleopatra Mihăilescu, Tudora Piţilă

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3530 din 04.04.2018 şi se regăseşte la poziţia nr. 28 din anexa Ordinului.
Lucrarea este realizată în conformitate cu programa şcolară pentru disciplinele Comunicare în limba românăMatematică şi explorarea mediului, Arte vizuale şi abilităţi practice, clasa pregătitoare,clasa I şi clasa a ll-a, aprobată prin ordinul de ministru nr. 3418 din 19.03.2013.

 

Caiet de activități distractive (și - un pic - și instructive)

Clasa I. Română + Mate + Explorarea mediului + Arte

Pentru o vacanță de poveste, ai nevoie de idei!
Cum să-ți petreci timpul liber într-un mod distractiv și folositor?
Ce cărți să citești?
Ce să vizitezi?
Ce poți face împreună cu familia ta? 

Îți propunem, așadar, un caiet ingenios, care cuprinde:
- texte simpatice, numai bune de citit la umbra unui copac sau pe nisip, care vor alunga plictiseala și îți vor stârni curiozitatea de a citi mai mult;
- activități distractive, ideale pentru a petrece timpul cu cei dragi din familia ta, oricunde v-ați afla;
- activități instructive, din toate disciplinele: română, mate, explorarea mediului, arte etc., care te vor menține în formă peste vară.

 

Pe data de 5 ianuarie 2018, Ministerul Educației Naționale a publicat lista de auxiliare avizate. Nu mai puțin de 159 de cărți Art Educațional și Art Klett sunt prezente în această listă. Aceste titluri sunt marcate, cu roșu, pe pagina de produs, prin formularea "Avizat de M.E.N. pe data de 5 ianuarie 2018". Verificați cu atenție pagina fiecărui titlu comandat. Dacă nu găsiți o astfel de atenționare, este vorba fie de un titlu nedepus la avizare, fie de un titlu nou.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0482 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.